απαντα η υποστηριξη?

Discussion in 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' started by ΔΗΜΑΥΡΙΚΟΥ, May 21, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ΔΗΜΑΥΡΙΚΟΥ

ΔΗΜΑΥΡΙΚΟΥ Αρχάριος στο φόρουμ

καλησπερα απο εχθες εχω στειλει μηνυμα στην υποστηριξη επειδη δεν μου χρεωθηκαν φιορινια απο το sms που εστειλα αλλα το αιτημα μου ειναι ακομη σε εξελιξη εχω την απορια αν απαντα η υποστηριξη γιατι και την προηγουμενη εβδομαδα δεν μου χρεωθηκαν οι μπανανες απο το ιβεντ και εστειλα μηνυμα και ακομα δεν μου εχουν απαντησει το mail μου ειναι το ιδιο που ειχα απο την αρχη που παιζω φαρμεραμα

2. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα .

Απ'οτι γνωρίζουμε στα σίγουρα η υποστήριξη απαντάει άμεσα στα ερωτηματολόγια των παιχτών .
    Είσαι σίγουρη πως έχει στείλει τα σωστά σου στοιχεία ?
    Έχεις επιλέξει το σωστό είδος του προβλήματος για να το αναφέρεις ?
    Κάνεις όλα όσα αναφέρονται σωστά στην φόρμουλα επικοινωνίας για την υποστήριξη ?
    Αν έχεις στείλει και δεν έχεις λάβει απάντηση κάτι κάνεις λάθος και η υποστήριξη δεν έχει λάβει το αίτημα σου .

3. ΔΗΜΑΥΡΙΚΟΥ

η υποστηριξη εχει λαβει τα αιτηματα εχει στειλει επιβεβαιωση και αριθμο αιτηματος μα κωδικο για να βλεπω που βρισκετε το αιτημα οταν μπαινω μου βγαζει οτι το αιτημα ειναι σε εξελιξη

4. *Persa*

Για δεις απάντηση από την υποστήριξη θα πρέπει να ελέγξεις τα email σου στα εισερχόμενα.
    μόνο αν είναι σωστό το email σου θα λάβεις απάντηση.

5. ΔΗΜΑΥΡΙΚΟΥ

αυτο φυσικα και το κανω συνεχεια αλλα δεν εχει ερθει καμια απαντηση και το email μου ειναι σωστο στη φορμα επικοινωνιας

6. *Persa*

Όσο αφορά το αίτημα σου για τις μπανάνες σίγουρα θα έχεις ήδη λάβει απάντηση .
    έλεγξε και στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία σου σε παρακαλώ .

Αν έχεις συμπληρώσει έντυπο επικοινωνίας για το δεύτερο θέμα σου
    στο "τμήμα πληρωμών", θα λάβεις απάντηση από την Δευτέρα.

7. ΔΗΜΑΥΡΙΚΟΥ

δηλαδη θελετε να μου πειτε οτι το σαββατοκυριακο δε λειτουργει η υποστηριξη οαο για τις μπαναννες δεν εχω παρει απαντηση πουθενα εχω κοιταξει παντου πριν θεσω το ερωτημα εδω παντως εσας σας ευχαριστω μπορειτε να κλεισετε το θεμα

8. *Persa*

Η υποστήριξη λειτουργεί όλες τις μέρες για τα γενικά προβλήματα κλπ.
    Στο τμήμα πληρωμών όμως καθότι είναι Σαβ/κο είναι δύσκολο να γίνονται οι απαιτούμενοι έλεγχοι.

Παρακαλώ, καλό βράδυ .
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Thread Status:
Not open for further replies.