αξιες μετατροπης

Discussion in 'Βοήθεια για αρχάριους' started by alexbas, Apr 14, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. alexbas

alexbas Δούκας του φόρουμ

ποιες οι αξιες μετατροπης φυτων κ αναδυομενων μετα το τελος του δρωμενου?

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή σου με τις αξίες μετατροπής. Τα χορτοτάλιρα και οι πόντοι εμπειρίας που δίνουν είναι ελάχιστα. Όπως βλέπεις κανένας άλλος συμπαίκτης σου δεν έχει αυτή την εμμονή να ζητάει συνέχεια τις αξίες μετατροπής.

3. alexbas

νομιζω ειναι δικαιωμα μου να ρωτω στο φορουμ οτι θελω απο τη στιγμη που αφορα στο παιχνιδι κ εκφραζεται με κοσμιο τροπο .... σωστα?
    δεν νομιζω στα τοσα χρονια που διαβαζω τα γραφομενα εδω να εχω δει κατι που να λεει οτι πρεπει να εξηγησω ποσο μαλλον ν απολογηθω για το σκεπτικο μου.... αν εχει γραφτει κατι κ μου ξεφυγε παραθεσε μου τo link. αν οχι περιμενω απαντηση αρκει να ειναι σωστη (ας ειναι γραμμένη κ με σαρκαστικο τροπο οπως οι προηγουμενες) αλλιως πες μου ποιον να ρωτησω που να ξερει-θελει-μπορει να μου απαντησει....αν παλι δεν ξερεις τιποτα απ ολα αυτα θα προσπαθησω να βρω αλλο τροπο... τι να κανουμε συμβαινουν κ αυτα....

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Φυσικά και είναι δικαίωμα σου να ξέρεις πόσα χ.τ. και πόσους π.ε. θα πάρεις από τις μετατροπες για αυτό το λόγο, όταν λήξει το δρώμενο, μπορείς να ανοίξεις ένα θέμα με πόσα φυτά και αναδυόμενα σου έχουν περισσέψει και θα σου πούμε αμέσως πόσα χ.τ. και π.ε. θα πάρεις.

5. alexbas

παμε παλι... αν ηθελα να ξερω μετα το τελος του δρωμενου θα το εβλεπα στο πινακακι που βγαινει ετσι κ αλλιως στο παιχνιδι. θελω να μαθω σημερα, αν αρνηθεις ξανα ν απαντησεις τοτε ξαναλεω πες μου που να ψαξω για την απαντηση που ζηταω. εκτος κ αν για προσωπικους λογους η συντονιστικη ομαδα του φορουμ δεν θελει ν απαντησει σε δικο μου θεμα... οποτε πες το μου να δω τι αλλο μπορω να κανω...

6. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Βλέπω μια εμμονή σου σε αυτό το θέμα και πάντα το χρησιμοποιείς για να δημιουργείς εντάσεις.

Η ερώτηση σου είναι ανούσια. Επίσης δείχνει την απειρία σου στο παιχνίδι καθώς ένας έμπειρος παίκτης ξέρει πως να κερδίσει εκατομμύρια ΠΕ και χιλιάδες ΧΤ ημερησίως σε αντίθεση με τα 5 ΧΤ και 8 ΠΕ που κυνηγάς εσύ.

Ενδεικτικά να σου πω οτι στις προηγούμενες καθημερινές αποστολές, έλαβες από μετατροπές 1.550 ΠΕ και 1.550 ΧΤ ενώ στο πασχαλινό δρώμενο κέρδισες το απίστευτο ποσό των 95 ΧΤ και 95 ΠΕ από μετατροπές. Φοβερό???
    Σοβαρά τώρα, τόσο άγχος και ένταση για να κερδίσεις 95 ΧΤ και 95 ΠΕ ? o_O

Θα βάλω τις μετατροπές αλλά θα σου δώσω μια συμβουλή από έμπειρη παίκτρια προς ένα άπειρο παίκτη.

Χρησιμοποίησε διακοσμητικά για να πάρεις ΠΕ αν θες σοβαρά να κερδίσεις ΠΕ καθώς από τις μετατροπές δεν πρόκειται να πάρεις τίποτα. Οπότε και τσάμπα αγχώνεσαι και τσάμπα μας προκαλείς.

Το θέμα κλείνει.

Thread Status:
Not open for further replies.