ανταλλαγη

Discussion in 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' started by nikol75, Jun 15, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. nikol75

nikol75 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

καλησπερα δεν μπορω να κανω ανταλλαγη στο παρε δωσε ενω εχω αδειες και εχω καθαρισει τα cookies

2. azul*

azul* Εξαιρετικό ταλέντο

Καλησπέρα,μήπως δεν έχεις τα ζητούμενα αντικείμενα;
    Τι προσπαθείς να ανταλλάξεις;

3. nikol75

εχω τα ζητουμενα αντικειμενα εχω την βερυκοκια που ζηταει να παρω ενα διακοσμητικο εχω και αδειες αλλα δεν ειναι πρασινο το βελακι για να κανω την ανταλλαγη

4. *Pandora*

*Pandora* Επίτροπος του φόρουμ

Η βερικοκια είναι τοποθετημένη στην φάρμα σου? Θα πρέπει να είναι στην μπάρα των υπαρχόντων σου για να γινει με επιτυχία η αναταλλαγη. Επίσης μήπως ο αριθμός των ζητουμενων δέντρων ειναι μεγαλύτερος?

5. nikol75

οχι ειναι στα υπαρχοντα μου ζηταει μια εχω μια αλλα δεν μπορω να κανω την ανταλλαγη .....

6. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλημέρα.

Αν είσαι σίγουρη ότι ζητάει και δεν δίνει το αντικείμενο που λες, στις ανταλλαγές, και συ το έχεις στη μπάρα σου, τότε για να μην σε αφήνει να κάνεις την ανταλλαγή, ή θα έχει γίνει ταυτόχρονα με σένα η ανταλλαγή, από άλλον χρήστη, ή πρέπει να βγεις και να ξαναπάς στην προσφορά.
    Το λέω αυτό γιατί κάποιες φορές απ την όγκο των παιχτών που συμμετέχουν στο δρώμενο, κολλάει η σελίδα.

7. nikol75

καλησπερα μαλλον κατι τετοιο εχει γινει γιατι σημερα δεν την βρηκα την προσφορα ανταλλαγης και καποια αλλη που με ενδιεφερε την πηρα ευχαριστω

8. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Thread Status:
Not open for further replies.