ανταλλαγή στο δρώμενο πάρε-δώσε

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την elpidoforos1961, 18/8/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. elpidoforos1961

elpidoforos1961 Προχωρημένος

θέλω να μου διευκρινίσετε εάν το διακοσμητικό "διάσημη μπάντα μουσικής φολκ" δωρίζεται ή ανταλλάσσεται στο εν θέματι δρώμενο.

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

3. elpidoforos1961

Το ξέρω και τότε είχα λάβει την απάντηση ότι τα διακοσμητικά που αναβαθμίζονται με κουρτίνες διατίθενται στο πάρε-δώσε. Δυστυχώς όμως τώρα διαπίστωσα ότι δεν δωρίζονται ούτε ανταλλάσσονται. Ποιος ο λόγος να ζητάω κάτι το οποίο δεν μπορεί να μου το δώσει κανένας. Νομίζω ότι δεν έπρεπε να υπάρχει στη λίστα. Ευχαριστώ για την υπομονή σας.

4. -Snorkel-

Δεν νομίζω να είχες διαβάσει τις απαντήσεις μου όμως γιατί τότε είχα πει

"Καλησπέρα

Τα διακοσμητικά που αναβαθμίζονται με κουρτίνες, περιλαμβάνονται στο πάρε δώσε."

Που ακριβώς διάβασες οτι δεν μπορείς να το ανταλλάξεις ή δωρίσεις το εν λόγω διακοσμητικό και συνεπώς πρέπει να αφαιρεθεί από την λίστα κατα την άποψή σου;

Και επιπλέον οτι εμφανίζεται στην λίστα δωρίζεται και ανταλλάζεται. Αυτό δεν το γνωρίζεις;

5. elpidoforos1961

Το συγκεκριμένο διακοσμητικό 3 φορές προσπάθησαν να μου το δωρίσουν και η απάντηση του συστήματος ήταν "δεν έχεις τα απαιτούμενα προϊόντα" και έτσι δεν πραγματοποιήθηκε η δωρεά.

6. -Snorkel-

Μπορείς να μου δώσεις το Nickname του παίκτη που προσπαθεί να στο δωρίσει;

7. elpidoforos1961

soula73

8. -Snorkel-

Υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα στην ανταλλαγή σας.
    Θα το προωθήσω για έλεγχο από το τεχνικό τμήμα.

9. elpidoforos1961

Ευχαριστώ πολύ. Αναμένω υπομονετικά την απάντησή σου. Από πλευράς μου μπορείς να κλείσεις το θέμα.

10. -Snorkel-

Το πρόβλημα δεν θα διορθωθεί στο εν θέματι δρώμενο αλλά ίσως στο επόμενο

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.