ανθοκομικη εκθεση

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την angie70, 22/6/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. angie70

angie70 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

γεια σας εχω πρόβλημα στην αποστολή ανθοκομικη εκθεση ενώ εχω τελειωσει τοενατο βημα δε μου ανοιγει το δεκατο ευχαριστω

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπερα. Έχεις δώσει τουλάχιστον την ασημένια τους 9ου βήματος και δεν μπορείς να πας στο 10ο βήμα;Κάνε ανανέωση και δες αν διορθωθεί το πρόβλημα.

3. angie70

γεια σας τι ενοειται να κανω ανανεωση??

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλημέρα

Ανανέωση κάνεις με το f5 ή απο το broswer σου από την γραμμή εργαλείων.

Εχεις το απαιτούμενο επίπεδο για να προχωρήσεις στο 10ο βήμα;
    Εχεις ξεκλειδώσει όλα τα φυτά που ζητάει το 10ο βήμα;

5. angie70

γεια σας καταλαβα πως γινεται η ανανεωση ευχαριστω όμως δεν εχω ξεκλειδωσει όλα τα φυτα για την ακριβια εχω μονο ένα ξεκλειδωσει από το επιπεδο 10

6. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλημέρα.

Εφ όσον δεν έχεις ανοίξει όλα τα φυτά που απαιτεί το 10 βήμα, δεν θα θα μπορείς να προχωρήσεις σε αυτό το βήμα.
    Διότι ούτε να καλλιεργήσεις μπορείς, ούτε να αγοράσεις απ τη λαϊκή μπορείς, την απαιτούμενη ποσότητα φυτών.

7. angie70

ok

8. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

θα σε παρακαλέσω να γράφεις ολοκληρωμένες προτάσεις. Τα μονολεκτικά ποστς απαγορεύονται από τους κανόνες.

Καλή συνέχεια.

Απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.