ανθοκομικη εκθεση

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την ritamargaritak, 29/9/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. ritamargaritak

ritamargaritak Αρχάριος στο φόρουμ

καλημερα δεν ξερω απο ποτε εχω το προβλημα αλλα ενω στη ανθοκομοκη εκθεση εχω κανει τις εννια αποστολες στη δεκατη δεν μπορω να παραδωσω.εκει που γραφει παραδωσει και αμεση αποστολη ειναι γκρι και οχι πρασινο . ευχαριστω

2. Happy_Unicorn

Happy_Unicorn Μόνιμος στο φόρουμ

Καλησπέρα,
    κοίταξε την αποστολή με το ασημένιο αστεράκι. αν έχεις ολοκληρώσει το 9ο βήμα τότε η επιλογή "Παράδοση" θα είναι πράσινη. Η επιλογή "Άμεση ολοκλήρωση" είναι γκρι όταν το βήμα δεν μπορεί να οκοκληρωθεί δίνοντας φιορίνια.

3. ritamargaritak

καλησπέρα τις έχω ολοκληρώσει όλες εκτός από την δέκα. Από την δέκα δεν έχω
    κάνει καμία πηγαίνω να παραδώσω στην δέκα την πρώτη αλλά η παράδοση είναι γκρι δεν είναι πράσινη

4. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Εχεις ξεκλειδώσει όλα τα φυτά που σου ζητάει το 10ο βήμα ?
    Τα έχεις για να τα παραδώσεις?

Θα μπορούσες να μας αναφέρεις κ το επίπεδο που βρίσκεσαι σε παρακαλώ?

Τελευταία επεξεργασία: 29/9/14
  5. ritamargaritak

Όχι δεν έχω ξεκλειδώσει όλα τα φυτά μου λείπει η μπιγκόνια είμαι στο 88 επίπεδο. μπορεί να έχει σχέσει αυτό? στην ανθοκομική έκθεση στη τελευταία που ζητάει μπιγκόνια τα έχω παραδώσει όλα κανονικά και μου λείπει μόνο η μπιγκόνια. Ένας γείτονας μου μου έστειλε μήνυμα ότι έχει και αυτός το ίδιο πρόβλημα. ευχαριστώ.

6. *Pandora*

*Pandora* Επίτροπος του φόρουμ

Δεν είναι κάποιο πρόβλημα. Εφόσον δεν είσαι στο ανάλογο επίπεδο για να ξεκλειδώσεις το φυτό "μπιγκόνια" δεν μπορείς να ολοκληρώσεις την αποστολή. Όταν φτάσεις σε αυτό και μπορείς να φυτέψεις το φυτό τότε θα την κάνεις. Έτσι λειτουργούν όλες οι αποστολές.

7. ritamargaritak

θα περιμένω να ανέβω επίπεδο ευχαριστώ

8. *Pandora*

*Pandora* Επίτροπος του φόρουμ

Παρακαλούμε. Καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.