αναπάντητο ερώτημα για τον διαγωνισμό του φόρουμ για το πάσχα

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την powerranger91, 12/4/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. powerranger91

powerranger91 Κόμης

καλησπέρα!χριστός ανέστη!
    κάνω την ύστατη προσπάθεια να μου απαντήσετε σε αυτό το ερώτημα.συγγνώμη που ανοίγω νέο θέμα,αλλά δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να κάνω για να πάρω απάντηση.

από την Συζήτηση για τον διαγωνισμό "Ελληνικό Πάσχα και παραδόσεις":
    έχω όμως μια απορία:
    το κείμενο που θα συνοδεύει την φωτογραφία μπορεί να είναι ποίημα ή πρέπει να επιλέξω μεταξύ ποιήματος και φωτογραφίας;επίσης,πόσες λίγες πρέπει να είναι οι γραμμές του ποιήματος σε συνδυασμό με φωτογραφία;

υ.γ.κατανοώ πως είναι γιορτινές οι μέρες,όμως είδα πως άλλα ερωτήματα σε άλλες κατηγορίες έχουν απαντηθεί.

2. *Pandora*

*Pandora* Επίτροπος του φόρουμ

Καλησπέρα,

Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος περιορισμός στο κειμενο που θα συνοδεύει την φωτογραφία. Αλλωστε αυτό θα είναι συμπληρωματικο ως επεξήγηση της φωτογραφίας ή αντίστροφα η φωτογραφία ως απεικόνιση του κειμένου. Η συμμετοχη θα πρέπει να είναι ή κείμενο ή φωτο ή ποιημα χωρίς να σημαινει ότι θα ακυρωθεί η συμμετοχή σου αν εχεις την ορεξη και την διαθεση να είναι σε μορφή ποιηματος το κειμενο που θα συνοδεύει την φωτογραφία.

Τελευταία επεξεργασία: 12/4/15
    Αρέσει στον/ην powerranger91.
  3. powerranger91

powerranger91 Κόμης

ωραία.λοιπόν,για το δεύτερο σκέλος της ερώτησής μου,αν το κείμενο που θα συνοδεύει και θα εξηγεί-συνδέεται με την φωτογραφία φέρει ομοιοκαταληξία δε θα υπάρχει πρόβλημα,όπως είπες μετά την επεξεργασία της αρχικής σου απάντησης,οπότε όλα οκ.ούτε ανέφερες κάποιον περιορισμό στον αριθμό των γραμμών που θα συνοδεύει την φωτογραφία,αρκεί φυσικά για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή να μην είναι υπερβολικά μεγάλο.θα ποστάρω κι ύστερα θα επανέλθω να σας ρωτήσω αν είναι έγκυρη η συμμετοχή ή αν θα πρέπει να μικρύνω κι άλλο το ποίημά μου.ευχαριστώ πoλύ κι αν θες μην το κλείσεις για να σε ρωτήσω εδώ αν είναι έγκυρη ή όχι η συμμετοχή μου.

edit:όλα οκ με την συμμετοχή μου;ή πρέπει να μικρύνω-αφαιρέσω κάτι;

Τελευταία επεξεργασία: 12/4/15
  4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

H συμμετοχή ειναι έγκυρη και το θέμα κλείνει.
    Καλή επιτυχία.

Αρέσει στον/ην powerranger91.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.