αναμονη απαντησης υποστηριξης

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την skias10, 2/12/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

καλησπερα. απο το πρωι εχω προωθησει το θεμα μου στην υποστηριξη και δεν εχω παρει ακομη απαντηση.ξερετε ποτε θα με ενημερωσουν σχετικα;;;

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Ο πρώτος διαθέσιμος συνεργάτης μας της υποστήριξης θα σου απαντήσει, στο email που έχεις δηλώσει αφού πρώτα πραγματοποιήσει έλεγχο.
    Θα σε παρακαλέσω να κάνεις υπομονή και να ελέγχεις το email σου.

3. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

ευχαριστω

4. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλώ.
    Το θέμα κλείνει.

5. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Ούτε εμείς έχουμε πάρει απάντηση ακόμα απο εσένα.
    Το να δυσανασχετούμε επειδή η υποστήριξη απάντησε 3 ώρες αργότερα και μάλιστα σε μη εργάσιμη μέρα είναι εξίσου ενοχλητικό με το να μην απαντάς και εσύ. Οπότε αν εμείς έχουμε υπομονή και περιμένουμε την απάντηση σου χωρίς να δυσανασχετούμε, τότε θα πρέπει και εσύ να δείξεις την ανάλογη υπομονή κάθε φορά που θέτεις ένα ερώτημα.

Γιατί περιμένουμε τους συντονιστές να απαντούν μέσα σε 10 λεπτά στα ερωτήματα μας και δημιουργούμε θέμα αν τυχόν αργήσουν.
    Αλλά ούτε λόγος όταν εμείς απαντάμε στους συντονιστές ή στην υποστήριξη μετά από 2 μέρες ή και ποτέ.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.