ανακτηση κωδικου προσβασης

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την gipap94545, 12/12/20.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. gipap94545

gipap94545 Αρχάριος στο φόρουμ

Ξεχασα τον κωδικο προσβασης τα στοιχεια ειναι MARIAMA 75 ID44480386 το mail μου ειναι gipap945@gmail.com ,εχω υποβαλλει το ιδιο αιτημα απο χτες το βραδυ 11/12/20 και δεν εχω λαβει απαντηση για το τι πρεπει να
    κανω

2. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα,

έχεις λάβει απάντηση στο email που έδωσες.

3. gipap94545

Δεν φαινεται τιποτα στα mail μου παρακαλω καντε μια ακομη προσπαθεια .Ευχαριστω

4. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Η απάντηση αντιστοιχεί στο τίκετ που στέλνεις και στο email που δηλώνεις στο τικέτ.
    Κάνε εσύ πάλι μια προσπάθεια, κ αυτή τη φορά δήλωσσε ένα έγκυρο email.

5. gipap94545

1Δεν καταλαβαινω τι εννοειτε λεγοντας τικετ 2.το mail μου δεν εχει δεχτει κανενα μηνυμα για αλλαγη κωδικου προσβασης του χρηστη MARIAMA75 ID 44480386.Εαν δεν μπορει να γινει κατι παρακαλω να με ενημερωσετε ωστε να εγκαταλειψω το παιχνιδι να μην κουραζομαι εγω και ενοχλω κι εσας ,ευχαριστω

6. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Αν έχεις δώσει μη έγκυρο εμαιλ ή ψεύτικο είναι απίθανο να λάβεις εμαιλ για αλλαγή κωδικού.
    Συμπλήρωσε ένα έντυπο επικοινωνίας συμπληρώνοντας ενα αληθινό email στο οποίο έχεις πρόσβαση!