αναδυομενα

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την skorpios1954, 10/2/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. skorpios1954

skorpios1954 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

καλησπερα Οι σταυλοι θα δωσουν αναδυομενα κατα την εναρξη του event?Δεν το ειδα στις συχνες ερωτησεις Ευχαριστω

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Οι συχνές ερωτήσεις αναφέρουν

Μπορείς να βρείς και τα τρία αναδυόμενα κατά τις συγκομιδές σου σε όλα τα μέρη της φάρμας.

Εφόσον δεν αναφέρεται κάτι συγκεκριμένο, σημαίνει οτι παίρνεις αναδυόμενα από όλές τις συγκομιδές σου.

Επίσης θα σε παρακαλέσω να χρησιμοποιείς ένα λογαριασμό στο Forum. ;)

Αρέσει στον/ην skorpios1954.
  3. skorpios1954

ο αλλος λογαριασμος ειναι της μητερας μου και δεν εχει καμια σχεση και οφελη ο ενας απο τον αλλον Πως θα μπορω να ρωταω οτι χρειαζομαι ? ειμαι 2 μηνες στο παιχνιδι και αγνοω καποια πραγματα Ζητω συγνωμη

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Η μητέρα σου έκανε ακριβώς την ίδια ερώτηση το πρωί.
    Μπορούσε να σου αναφέρει την απάντηση που έλαβε ;)

Υπάρχει κάποια άλλη ερώτηση σχετικά με το δρώμενο ή μπορώ να κλείσω το θέμα;

5. skorpios1954

μπορειτε να κλεισετε αλλα δεν ειχε απαντηση η μητερα μου γιατι ακομη δεν ειχε γινει ανακοινωση κλειστε και ευχαριστω πολυ

6. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε ,καλή συνέχεια .

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.