αναδυομενα στις ιστοριες καμπινγκ

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την kath56, 4/4/22.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. kath56

kath56 Προχωρημένος

τα αναδυομενα σε ολες τις ημερες του event ειναι ελαχιστα σε σχεση με αυτα που απιτουνται για να ολοκληρωσεις την καθημερινη αποστολη. Εγω μεχρι στιγμης εχω αγορασει πολλα φιορινια για να φτασω στο σημερινο και τελευταιο, και διαπιστωνω οτι θα χρειαστει να αγορασω κι αλλα.....Ειναι κατι που δεν κανω καλα? Πως γινεται να απαιτουνται ποσοτητες που ουτε για για την πρωτη στηλη δεν φτανουν μεσα στοεικοσιτετραωρο.

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Τα αναδυόμενα βγαίνουνε αρκεί να έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα.
    Να έχεις βάλει το μεγαλύτερο φυτό σου σε διάρκεια, να το μαζέψεις με την έναρξη του δρώμενου και να το ξαναβάλεις για να συμπληρώσεις τα αναδυόμενα σου.
    Με μικρής διάρκειας φυτά αναδυόμενα δε θα δεις.

3. kath56

kath56 Προχωρημένος

αυτο που μου λετε ειναι γνωστο. Παιζω τοπαιχνιδιπαρα πολλα χρονια.Σημεραλοιπον με τοπρωτομαζεμα ,συγκεντρωσα 20τεμ.Το ιδιο και στις προηγουμενες αποστολες....Δενπιστευω οτιειναι εκει τολαθοςμου.Αν τωραβαλω ενα φυτο 20 ωρων,θελετε να πειτε οτι μετα απο εικοσι ωρες,θα μαζεψω 345 αναδυομενα που χρειαζομαι η εστω 200? Νατοδοκιμασω.

4. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Να βάλεις μεγάλο σε διάρκεια φυτό να βγάλεις τα αναδυόμενα, εγώ αυτό σου είπα. Το που είναι το λάθος σου θα το βρεις εσύ, έμπειρη παίκτρια είσαι όπως μας είπες.
    Με μαρούλια και πατάτες και ντομάτες δε θα τα βγάλεις ποτέ.
    Εχεις να ρωτήσεις κάτι άλλο;

5. kath56

kath56 Προχωρημένος

εγω αυτο που λεω ειναι οτι ΔΕΝ βγαινουν τα αναδυομενα που απαιτουνται, ο,τι και να κανουμε. Μολις μαζεψα 32 δεντρα και βγηκαν 14 αναδυομενα. Δεν ειναι δυνατον να βγουν αυτα που απαιτει το παιχνιδι ο,τι και να κανουμε.....και δεν ειναι οτιθαλειψουν 40 -50 αναδυομενα για ναταπληρωσουμεκαι να ταπαρουμε.Πρεπει για να παιξουμε ,ναπληρωσουμε παρα πολλα φιορινια.Σιγουρα ο βαθμος δυσκολιαςδεν πρεπεινα ειναι μονο οικονομικος.Και επειδη ειμαι εμπειρη παικτρια,κι εσεις που μου απαντατε ειστεχιλιεςφορες πιο εμπειρη ,καταλαβαινετε οτι η αναλογια των αναδυομενων ειναι απελπιστικα μικρη,και δεν οφειλεται σε κακους η αδεξιους χειρισμους απο πλευρας παικτων.Εγω ηδη εχω τελειωσει τις προηγουμενες ημερες, και θα τελειωσω και την τελευταια για να παρω την φασολια,αλλα θα ηθελα να μαθω ανκαποιος συμπαικτης μου καταφερε να τα τελειωσει χωρις να αγορασει πολλα φιορινια.

6. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Ο ρυθμός αναδυόμενων είναι σχεδιασμένος ώστε οι αποστολές να είναι εφικτές.
    Έλεγξα το λογαριασμό και λυπαμαι αν θα σε απογοητεύσω αλλά με 127 χωραφάκια με σανό, ντομάτες και τσουκνίδες είναι απολύτως λογικό να μην παίρνεις αναδυόμενα.

Αν ειχες γεμίσει την έκταση με μικρά χωράφια, είχες κάνει την ανάλογη προετοιμασία και είχες φυτέψει φυτά μεγάλης διάρκειας θα είχες πάρει πολλαπλάσια αναδυόμενα.

Μπορείς να διαβάσεις τις συζητήσεις και να να συμβουλευείς παίκτες που είναι έμπειροι στο παιχνίδι ώστε να μην δυσκολεύεσαι.

7. kath56

kath56 Προχωρημένος

ξερω οτι τα χωραφια ειναι προγραμματισμενα να δινουν αναδυομενα ,ανα τακτα διαστηματα,αρκετων ωρων.Συνεπως δεν περιμενω να βγαλω αναδυομενα μετα απο τρειςωρεςπου βγαινουν οι ντοματες,ουτε μετα απο 4 πουβγαινουνοιτσουκνιδες,ουτε μετα απο 4 λεπταπου βγαινουν τα μαρουλια....Τα αναδυομενα θα εμφανιστουν αργα το βραδυ,η στην χειροτερη την επομενη το πρωι. Αλλα αφου ελεγξατε τον λογ/σμο μου,ειδατε οτι η μιση εκταση εχει δεντρα,που αυτα μαζευτηκαν πρωτη φορα το απογευμα, και μου εδωσαν 14 αναδυομενα.Αυτο πως το εξηγειτε? Αυριο πριν την ληξη του event θα μαζεψω παλι τα δεντρα,και θα βρω ποσα αναδυομενα? 20?25?30? Κι αν επαιζα πιο εξυπνα τα χωρΦΙα μου,θα μαζευα αλλα τοσα....Εκτος αν τα χωραφια δινουν περισσοτερα αναδυομενα απο τα δεντρα, αλλα αυτο δεν το αναφερουν οι σε δρωμενων.

8. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Τα χωράφια, όπως και τα δέντρα είναι προγραμματισμένα να δίνουν αναδυόμενα ανάλογα με τη χρονική διάρκειας τους. Πολυώρα δέντρα και φυτά θα δώσουν παραπάνω αναδυόμενα. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις εξευγενισμένα φυτά, σούπερ λίπασμα, να κάνεις εκτροφές οι οποίες δίνουν σε αυτή την αποστολή αναδυόμενα. Με λίγα διάσπαρτα δέντρα και ολιγόωρα φυτά, όχι, δεν θα βγάλεις τα αναδυόμενα.

9. kath56

kath56 Προχωρημένος

"λιγα διασπαρτα δεντρα"? αυτοειδατε στην φαρμα μου που ελεγξατε? Τελος παντων, δεν καταφερατε να μου δωσετε μια συγκεκριμενη απαντηση......το event εχει τελειωσει και δεν εχει πλεον νοημα. Το οτι μπορω να εχω αναδυομενα απο τις εκτροφες,δεν μπηκατε στον κοπο να του πειτε εχθες που σας εθεσα το ζητημα.Και επειδη αυτη η ευκολια μς τις εκτροφες ηταν μονο την τελευταια ημερα της αποστολης,πολυ ευκολα μπορει καποιος να μην το παρει ειδηση [αυτη η επισημανση θα ηταν η πιο σοβαρη βοηθεια απο πλευρας σας] αλλα εσεις επιμενατε στα μαρουλια και στις τσουκνιδες. Και επειδη ακολουθησα τις οδηγιες σας για πολυωρες καλλιεργειες,μαζεψα την βασικη εκταση 14.50 [μετα απο 14 ωρες] και τα αναδυομενα ηταν 67,τα οποια μου περισεψαν γιατι ηδη ειχα φροντισει να ολοκληρωσω το event. Καλο σας βραδυ.

10. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Σαφώς και σου δώσαμε απάντηση αλλά λυπάμαι αν δεν σου άρεσαν.
    Σου απαντήσαμε τρία διαφορετικά άτομα και αρνείσαι να καταλάβεις.

Νομίζω είναι κοινή λογική να διαβάζετε τις συχνές ερωτήσεις και τις βοήθειες στο παιχνίδι. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν ο καθένας μπήκε στο κόπο να διαβάσει τις συχνές ερωτήσεις ή περιμένει να του πει κάποιος άλλος προσωπικά πως να παίξει. Λυπάμαι αλλά δεν μπορούμε να πιάνουμε εναν έναν παίκτη και να του λέμε ακριβώς τι να κάνει. Οι συντονιστές μας κάπουν μεγάλο κόπο και γράφουν τις Συχνές ερωτήσεις για να σας βοηθήσουν. Αν δεν τις διαβάζετε, δεν φταίμε εμείς.
    upload_2022-4-5_18-52-10.png

Πλέον έχουμε εξαντλήσει το θέμα και θα κλείσει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.