αναβαθμιση δενδρυλλιων

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την skias10, 30/12/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

καλημερα και καλη πρωτοχρονια.επειδη εχω μπερδευτει θα ηθελα μια διευκρινιση.σε προηγουμενη ερωτηση συναγροτη σχετικη,ηθελα να ρωτησω ,αν ξεριζωσω οποιοδηποτε δεντρο xxl ,θα παει ως εχει στα υπαρχοντα μου;;;και το ιδιο ισχυει για τους σταυλους;;;η μονο τα μυστηριωδη δενδρυλλια που κερδιζεις η αγοραζεις;;;

2. Unicorn*

Unicorn* Στρατηγός του φόρουμ

Καλημέρα,
    όλες οι αναβαθμίσεις τοποθετούνται στη φάρμα αφού πρώτα έχει τοποθετηθεί το απλό τόσο στα δέντρα όσο και στους στάβλους. Όταν διαγραφούν επιστρέφουν στα υπάρχοντα και το απλό και η αναβάθμιση. Πχ για να τοποθετήσεις μια μήλια χχλ βάζεις πρώτα την απλή μηλιά και μετά την χχλ, όταν την διαγράψεις επιστρέφει και η απλή και η χχλ. Για τοποθετήσεις μια κίτρινη αναβάθμιση κοτετσιου, τοποθετείς στη φάρμα το απλό κοτέτσι και πάνω την κίτρινη αναβάθμιση, αν το διαγράψεις επιστρέψει το απλό κοτέτσι και η κίτρινη αναβάθμιση στα υπάρχοντα.
    Ισχύει για όλα, μυστήρια και μη.

3. skias10

απολυτα κατανοητο αυτο που μου λετε .απλα εχει τυχει να βαλω μυστυριωδες δενδρυλλιο και να εμφανιστει κατευθειαν καποια αναβαθμιση.αυτο δεν καταλαβαινω.αν την ξηλωσω θα ξαναγινει απλη η θα παραμεινει ως εχει.συγνωμη αν σας κουραζω με τις αποριες μου.

4. Unicorn*

Αν διαγραφεί θα επιστρέψει στο υπάρχοντα ένα απλό δέντρο και η αναβάθμισή του χωριστά.

5. skias10

ααα , τωρα καταλαβα.σας ευχαριστω πολυ.καλη χρονια να εχετε.

6. Unicorn*

Παρακαλώ
    Καλή χρόνιά!

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.