αναβάθμιση ζωοκομείου

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την GEPPO1, 29/8/24.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. GEPPO1

GEPPO1 Αυτοκράτορας του φόρουμ

καλή σας ημέρα.. έχω τοποθετήσει στην φάρμα μου 6 ζωοκομεία με όλες τις αναβαθμίσεις, εκτός τις 2 τελευταίες του 6ου ζωοκομείου.. καθότι έχω ολοκληρώσει όλες τις αποστολές, δεν υπάρχει άλλη αποστολή να μου δώσει τις συγκεκριμένες αναβαθμίσεις.. επειδή τουλάχιστον για εμένα τα ζωοκομεία είναι απο τα πιο χρήσιμα και απαραίτητα εργαλεία του παιχνιδιού, μήπως η εταιρία προσθέσει και άλλες αποστολές για να πάρουμε τις πολυπόθητες αναβαθμίσεις και να τοποθετήσουμε κι άλλα ζωοκομεία όσοι τα χρησιμοποιουμε??.. ευχαριστώ πολύ.. ID: 19100050

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλημέρα.

Κάτι σου έχει ξεφύγει σίγουρα διότι οι αποστολές φτάνουν για όλες τις αναβαθμίσεις των ζωοκομείων.

3. GEPPO1

ευχαριστώ για την απάντηση, το ξανακοιταξα.. έχω ολοκληρωμένες όλες τις αποστολές 5 σε αριθμό των ζωοκομείων.. αυτό σημαίνει οτι εχω αναβαθμίσει πλήρως 5 ζωοκομεία.. το 6ο ζωοκομείο που αγόρασα δεν μπορώ να το αναβαθμίσω ολοκληρωτικά, μου λείπουν σχέδια για τις 2 τελευταίες θέσεις και δεν υπάρχουν άλλες αποστολές.. όμως γενικότερα αν αγοράσω κι άλλα ζωοκομεία, επίσης δεν θα υπάρχουν αναβαθμίσεις.. για αυτό είπα μήπως υπάρξουν κι άλλες αποστολές.. πάντως αν μπορείτε κάντε ενα τσεκ στην φάρμα μου μήπως όντως κάτι μου έχει ξεφύγει, αλλά εγω πραγματικά επειδή έψαξα πολύ, δεν μπόρεσα να το βρω
    ID: 19100050

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Εγώ πάλι βλέπω 5 αποστολές Ζωοκομείου τις οποίες ΔΕΝ έχεις ολοκληρώσεις.

5. GEPPO1

καλημέρα και πάλι.. δες την φωτογραφία.. δεν νομιζω να κάνω λάθος

6. -Snorkel-

Υπάρχουν άλλες 5 αποστολές τις οποίες δεν μας δείχνεις ;)

Του Bahamarama και της πανσελήνου τις οποίες και δεν έχεις ολοκληρώσει.

7. GEPPO1

ναι συμφωνω σ αυτο, αλλά εγω μιλάω για τις αναβαθμίσεις του ζωοκομείου, και οχι για την πανσεληνο και το νησι.. εκτος αν δεν εχω καταλαβει κάτι... εννοεις οτι αν τελειώσω τις αποστολες του ζωοκομειου του νησιου και της πανσέληνου, θα μπορώ να χρησιμοποιησω τα οικοδομικά σχέδια για να αναβαθμίσω τα ζωοκομεία της φάρμας??

8. -Snorkel-

Τα οικοδομικά σχέδια είναι ίδια για όλες τις εκτάσεις.

9. GEPPO1

αααα τώρα το είδα.. ευχαριστώ πολύ.. αλλά γιατί δεν μου λέτε απο την αρχή και με παιδεύεται:p?? ήταν κάτι που δεν το ήξερα καθόλου.. είχα την εντύπωση οτι τα σχέδια είναι για τα συγκεκριμένα ζωοκομεία και οχι οτι μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλα.. τώρα το έμαθα αν και πολύ σασπένς χαχαχ... ευχαριστώ πολύ, καλή συνέχεια

10. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.
    Καλή συνέχεια και σε σένα.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.