αλπικο δασος

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την alexbas, 17/1/23.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. alexbas

alexbas Δούκας του φόρουμ

εχω πανω απο 200 επιταχυντες χρονου αλλα δεν μπορω να τους χρησιμοποιησω. τι πρεπει να κανω?
    επισης την καραμελα που ανανεωνει τις παραγγελιες πως τις αποκτω? γραφει στο εικονιδιο.. παρε κ αλλες απ το πριονιστηριο αλλα δεν ξερω πως.
    τελος οσον αφορα τους χρονους ολοκληρωσης κ στο ξυλουργειο κ στο πριονιστηριο τους βγαζει με πολυ μεγαλη καθυστερηση μπορω να κανω κατι ?

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καταρχάς ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ;)

Τι εννοείς δεν μπορεις να χρησιμοποιήσεις τους επιταχυντές χρόνου; Μήπως προσπαθείς να τους χρησιμοποιήσεις στην ανακύκλωση;. Εκεί καλώς δεν λειτουργούν. Αν δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις αλλού πες μας ακριβώς τι πρόβλημα έχεις.

Την γλυκιά αλλαγή μπορεί να την κερδίσεις από παραγγελίες, από την ανακύκλωση και από το καθημερινό δώρο του δασοκόμου.

Τι εννοείς οτι έχει καθυστέρηση στο ξυλουργείο και στο πριονιστήριο;

3. alexbas

1ον οι επιταχυντες δεν χρησιμοποιουνται πουθενα. στην αρχη που βαζω κατι να γινεται δεν βγαζει το χρονο αρα ουτε κ τη δυνατοτητα χρησης του επιταχυντη αλλα οταν αργοτερα βγαζει το χρονο με το εικονιδιο του επιταχυντη το παταω κ μου γραφει production not running...
    2ο τη γλυκια αλλαγη γιατι γραφει οτι την αποκτω απ το πριονιστηριο?
    3ο εννοω οτι βαζω κατι να γινεται κ δεν μου βγαζει το χρονο που απαιτειται πρεπει να κανω ανανεωσεις κ να περιμενω πολλη ωρα μεχρι να βγει

4. -Snorkel-

1ον δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις επιταχυντές αν η παραγωγή έχει ολοκληρωθεί
    2ον σου απάντησα ηδη. Θα στο δείξω κιόλας αν δεν κατάλαβες την γραπτή απάντηση

upload_2023-1-17_14-21-3.png

3ον να μειώσεις το ζοομ στο 100%. Το παιχνίδι είναι φτιαγμένο για ανάλυση 100%

5. alexbas

ok για τη γλυκια αλλαγη
    τ αλλα 2 θεματα ομως οχι... εβαλα το zoom στο 100 απο 110 που το ειχα αλλα παλι δεν μου βγαζει το χρονο ουτε την επιλογη για επιταχυντη, εβαλα 1 δεντρο κ παραγωγη ξυλων κ χουμους κ σε κανενα δεν μου βγαζει την επιλογη.
    και για να σου εξηγησω αυτο που εγραψα πιο πριν ειναι οτι καποια στιγμη πολυ αργοτερα μου βγαζει τον υπολοιπομενο χρονο πχ 45 λεπτα καθως κ το εικονιδιο του επιταχυντη το παταω κ βγαζει εικονιδιο με επικεφαλιδα σφαλμα διακομιστη κ απο κατω production not running, ενω υπαρχει παραγωγη που τρεχει κ θα τρεχει για αλλα 45 λεπτα ... εγινα κατανοητος? δεν προσπαθω να βαλω επιταχυντη σε ολοκληρωμενη παραγωγη... λιγη κοινη λογικη την εχω οσο απιστευτο κ αν σου φαινεται

6. -Snorkel-

Να μας γράψεις την κάρτα γραφικών καθώς και την ανάλυση της οθόνης σου και το browser που χρησιμοποιείς ώστε να το προωθήσουμε.
    Είναι πρόβλημα ασυμβατότητας.

7. alexbas

απο τις 8/12 εχω αναφερει το προβλημα της μη αναγραφης χρονων κ κατ επεκταση την αδυναμια χρησης επιταχυντη κ ερχεσαι μετα απο εναμιση μηνα να καταλαβεις οτι ειναι θεμα ασυμβατοτητας βεβαια τοτε αλλα εγραφες.....οσο γιατις πληροφοριες που ζητας θα επανερθω...

8. -Snorkel-

Το πρόβλημα που ανέφερες πριν ένα μήνα διορθώθηκε στις 21 Δεκεμβρίου 2022 10:54 ΠΜ για τις περισσότερες αναλύσεις οθονών.

Αν εσύ έχεις παλιά οθόνη ή μη συμβατή ανάλυση τι να κάνουμε;
    Να βγούμε να ρωτάμε εκατομμύρια παίκτες έναν έναν τι ανάλυση έχει και αν βλέπει τώρα το χρόνο; Το ανέφερες ξανά. ΟΧΙ!
    Οπότε σταμάτα να είσαι εριστικός και δώσε μας τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε για να σε βοηθήσουμε.

Λυπάμαι γιατί καθέ φορά που προσφέρομαι να σε βοηθήσω και να είμαι ευγενικιά μαζί σου, καταλήγεις να είσαι εριστικός και αγενής.

9. alexbas

System Model HP 255 G8 Notebook PC
    AMD Ryzen 3 3250U with Radeon Graphics, 2600 Mhz, 2 Core(s), 4 Logical Processor(s)
    1920x1080
    Google Chrome
    User AgentMozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/108.0.0.0 Safari/537.36

10. -Snorkel-

Τι windows έχεις;

11. alexbas

10 pro 64bit

12. -Snorkel-

θα το προωθήσω.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.