αλπικες παραγγελιες

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την χαρησπαοκαρα, 15/7/24.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. χαρησπαοκαρα

χαρησπαοκαρα Ανερχόμενος

Καλημερα και καλη εβδομαδα
    θα ηθελα να ρωτησω με πιο κριτηριο ζητανε προιοντα στις αλπικες παραγγελιες πχ ζητανε με βαση τι εχεις στην αποθηκη σου δηλαδη αν εχω μονο αλπικο βερικοκο θα ζητανε ολες οι παραγγελιες αλπικο βερικο η ειναι θεμα τυχης?

2. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλημέρα.
    Σίγουρα θα ζητήσει ότι έχεις ξεκλειδώσει.
    Δεν είναι θέμα τύχης καθόλου.

3. χαρησπαοκαρα

χαρησπαοκαρα Ανερχόμενος

πχ αν εχω ξεκλειδωσει 2 δεντρα κι εχω καρπους μονο απο το ενα στην αποθηκη θα με ζητησει και απο τα δυο δεντρα ?
    ουσιαστικα ρωταω για να ξερω να φυτευω μονο ενα ειδος δεντρου η και απο τα 2 γτ θελω να εχω γεματες αποθηκες με καρπους ωστε να κανω συνεχεια παραγγελιες

4. iocaste1

Ναι...αν έχεις ανοίξει 10 δέντρα υπάρχει το ενδεχόμενο να σου ζητήσει και από τα 10.
    Ή αν στο επίπεδο που είσαι αντιστοιχούν 10 δέντρα για άνοιγμα,πάλι θα σου ζητήσει.
    Αυτή είναι η απάντηση και δεν υπάρχει άλλη.
    Θες να μάθεις κάτι άλλο;

5. χαρησπαοκαρα

χαρησπαοκαρα Ανερχόμενος

κατι τελευταιο δεν εχω ξεκλειδωσει την αμερικανικη οξια αλλα την φυτεψα στις αλπεις γτ την πηρα απο αποστολη και με το ζηταει στις αποστολες αρα δεν ειναι αν το εχεις ξεκλειδωσει

ID: 41899251 τσεκαρε το

6. iocaste1

Η απάντηση είναι αυτή που σου είπα.
    Δεν έχω κάτι άλλο να σου πω.

7. χαρησπαοκαρα

χαρησπαοκαρα Ανερχόμενος

οκ το θεμα ας κλεισει

8. iocaste1

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.