αλληλουχίες δρώμενου (δεύτερη ερώτηση)

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την GEPPO1, 22/4/25.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

Χρόνια Πολλά..είδα την προηγούμενη ανάρτηση της συμπαίκτριας και νομίζω κατανόησα την απάντηση..εδω όμως συμβαίνει το εξής.. έχει κολλήσει η αλληλουχία 2,ήδη έπαιξα δύο φορές για δοκιμή παρότι δεν είχε ανανεωθεί η αλληλουχία, την μία μου έδωσε μόνο λίπασμα της ζωζώς και την άλλη σουπερ λίπασμα, καθόλου αστερονομίσματα,, δεν ανανεώθηκε η αλληλουχία και φυσικά δεν υπάρχει και άλλος συνδυασμός να κάνω

2. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Χριστός Ανέστη.
    Έχεις περάσει να φανταστώ από την εικόνα που βλέπω το 60 ε;

3. GEPPO1

μάλιστα, ειμαι στο 64/120
    τώρα που ξαναδιάβασα <<Για κάθε επαναχρησιμοποιούμενο συνδυασμό , θα λάβεις μόνο το βασικό έπαθλο.>> και όλα τα υπόλοιπα, κατάλαβα εν ολίγοις οτι αν παίξεις τις 10 αλληλουχίες στην ουσία δεν παίρνεις κανένα αστερονόμισμα,γιατί οι συνδιασμοι είναι μοιραία ίδιοι.. αυτό όμως είναι ένα μελανό σημείο γιατί αφενός δεν είναι ξεκάθαρο όταν διαβάζεις τις σε και αφετέρου είναι εντελώς άδικο να μην μπορείς να πάρεις άλλα δώρα στην ουσία απο το κατάστημα μετά το 60/120 ,εκτός απο όσα μπορέσεις να πάρεις με τα αστερονομίσματα απο την βιβλιοθήκη κλπ.. πάντως ευχαριστώ για την βοήθεια

Τελευταία επεξεργασία: 22/4/25
    Αρέσει στον/ην vagelis1968.
  4. iocaste1

Όπως θα έχεις διαβάσει λοιπόν σε συμπαίκτρια σου που ρωτάει...στο 60 τελειώνουν οι συνδυασμοί και τα αστερονομίσματα.
    Παίρνεις μόνο από τα πλακίδια, 2 φορές την ημέρα.
    Και για να μην μου πεις δε βγαίνει, σου λέω ότι εγώ το τελείωσα εντελώς σήμερα το πρωί και έχω πάρει όλα τα διακοσμητικά, και μέχρι να τελειώσει, θα έχω πάρει τα πάντα. 120 νομίσματα το 24ωρο παίρνω.
    Συνεχίζω και παίζω αν και έχω πάρει τα πάντα από την αριστερή στήλη.Δίνει ακόμα δώρα.

Αρέσει στους vagelis1968 και .sofaki..
  5. GEPPO1

εχω παρει και εγω φασολια και διακοσμητικά απο μια φορα,ενα πικολο και δυο μυστηριώδη.. όμως μόνο με αστερονομίσματα απο την βιβλιοθήκη κλπ, θεωρω πως δεν θα παρω δευτερη φορα τα διακοσμητικα ουτε αρκετα αλλα δωρα.. ευχαριστω για την απάντηση

Αρέσει στον/ην vagelis1968.
  6. iocaste1

Εάν έκανες και κάνεις ακόμα συστηματικά μείωση χρόνου στα πλακίδια, θα τα πάρεις όλα από δυο φορές.Από την πρώτη μέρα όμως.
    Καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Αρέσει στους vagelis1968, yelander10 και soyla74.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.