αλλαξε το θεμα!

Discussion in 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' started by soyla74, Jan 18, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. soyla74

soyla74 Στρατηγός του φόρουμ

καλησπερα σας εχθες μου κλειδωσατε το παιχνιδι με τις συλλαβες.Σημερα μπορω να γραψω εχει διπλα ενα μπλε βελακι που γραφει ανακατευθυνση οταν γραφω την λεξη δεν μου εμφανιζει στα θεματα μπροστα οτι εγραψα η οποιαδηποτε αλλου παικτη.εκτος οτι εκανα το λαθος να σβησω μια αναρτηση ξαφνικα μου βγαζει το παιξε με τις συλλαβες στα θεμα γενικες και ασχετες αναρτησεις και τωρα βλεπω βεβαια στην αρχικη σελιδα το τελευταιο μηνυμα αλλα το παιχνιδι με της συλλαβες το εχω 2 φορες!ευχαριστω

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Δεν είναι δικό σου το πρόβλημα.
    Αποφασίστηκε ότι το θέμα με τις συλλαβές θα πρέπει να μεταφερθεί στην ενότητα "Ασχετες και γενικές αναρτήσεις".
    Αφήσαμε μία μέρα περιθώριο να φαίνεται το θέμα και εκεί που ήταν για να το εμπεδώσουν οι παίκτες.
    Από αύριο θα καταργηθούν τα δύο σημεία που βλέπετε το θέμα και θα το βλέπετε μόνο στις Ασχετες και Γενικές αναρτήσεις.

elenigri likes this.
  3. soyla74

soyla74 Στρατηγός του φόρουμ

ωραια ευχαριστω καληνυχτα!:)

4. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλώ!
    Καληνύχτα και καλή συνέχεια! :)
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

elenigri likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.