αλλαγή σημαίας

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την dalaveria.gr, 20/8/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. dalaveria.gr

dalaveria.gr Ανερχόμενος

καλησπέρα σας
    πριν λίγο κοίταξα στην τράπεζα και είδα πως έχει αλλάξει η σημαία μου σε γερμανική και μαζί με αυτό και οι τιμές των πακέτων φιορινιών.
    το id μου είναι 10224903

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Κανένας δεν άλλαζει αυθαίρετα τη σημαία του κάθε λογαριασμού.
    Αυτό προφανώς συνέβη καθώς στον λογαριασμό σου έγινε αγορά από Γερμανία ή κάποιο Log in.
    Το παιχνίδι αυτόματα αναγνωρίζει την χώρα απο την οποία γίνεται Log in ή κάποια αγορά και προσαρμόζει τις τιμές βάση της χώρας αυτής.
    Οι μειωμένες τιμές ισχύουν μόνο για τους Έλληνες που κατοικούν στην Ελλάδα,οι λογαριασμοί παίζονται από την Ελλάδα και οι αγορές γίνονται στην Ελλάδα. Για το λόγο αυτό ήταν και εφικτή και η μείωση τιμών μόνο για τους Έλληνες παίκτες. Το παιχνίδι αναγνωρίζει αυτόματα τη χώρα και προσαρμόζει τις τιμές ανάλογα.

Εφοσον όμως τώρα έχεις "λάθος" σημαία θα πρέπει να επικοινωνήσεις με την υποστήριξη ωστε να προσκομίσεις τα στοιχεία που χρειάζονται και να μπορέσει το τεχνικό τμήμα να αλλάξει την σημαία στην χώρα μου διανέμεις.
    Να γνωρίζεις όμως ότι αν ξαναγίνει αγορά ή Log in από άλλη χώρα, η σημαία θα αλλάξει και πάλι και η υποστήριξη δεν θα μπορέσει να ξανα αλλάξει την σημαία για 2η φορά.

3. dalaveria.gr

dalaveria.gr Ανερχόμενος

δεν εχω κάνει log in απο άλλη χώρα ποτέ
    έχω χρησιμοποιήσει paysafe η οποία έχει εκδοθεί στην Γερμανία και την εξαργύρωσα στο παιχνίδι αγοράζοντας απο εδώ φιορίνια.
    αν αυτός είναι ο λόγος , δεν ενημερωθήκαμε ποτέ για κάτι τέτοιο...
    δλδ αν αύριο αρθούν τα capital control και αγοράσω paysafe απο εδώ , θα με ξαναγυρίσει το σύστημα σε ελληνική σημαία?
    και τώρα τίθεται ένα άλλο ερώτημα ,αν έχω κι άλλες paysafe που εκδόθησαν Γερμανία.... προφανώς είναι "άχρηστες" ή μπορώ να τις
    εξαργυρώσω αμεσα και κατόπιν να ζητήσω τη "διευθέτηση" του θέματος απο την υποστήριξη , να μου αλλάξουν δλδ τη σημαία??

4. -Snorkel-

Τότε η αγορά σου φαίνεται ως Γερμανική και για αυτό το λόγο πλέον βλέπεις Γερμανικές τιμές.
    Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις υπόλοιπες paysafe με τις αναγραφόμενες γερμανικές τιμές.

Προφανώς με το ίδιο τρόπο και χρήση ελληνικής paysafe θα αλλάξει η σημαία αλλά δεν μπορώ να στο πω με βεβαιότητα καθώς δεν το γνωρίζω.

Επίσης ανακοινώθηκε στα νέα οι αγορές με paypal είναι πάλι εφικτές από Ελλάδα από τις 18/08 και συνεπώς σύντομα θα αρχίσει και πάλι έκδοση κωδικών paysafe

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες για να αλλάξει η σημαία σου άμεσα, θα πρέπει να απευθυνθείς στην υποστήριξη.

5. dalaveria.gr

dalaveria.gr Ανερχόμενος

εντάξει λοιπόν
    θα εξαργυρώσω άμεσα τις paysafe που έχω (με τις αναγραφόμενες "γερμανικες" τιμές)και θα απευθυνθώ στην υποστήριξη για την αλλαγή της σημαίας μου σε ελληνική
    κρατώ ως σημαντική πληροφορία πως αν ξαναχρησιμοποιήσω paysafe που εκδόθηκε απο άλλη χώρα , θα αλλάξει και η σημαία μου και μάλιστα "ανεπανόρθωτα".
    σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. κλείστε το θέμα
    καλό σας βράδυ!

6. -Snorkel-

Δεν νομίζω να έγραψα κάτι τέτοιο. Έγραψα οτι προφανώς θα αλλάξει αλλά δεν είμαι σίγουρη.
    Θα σε παρακαλέσω να διαβάζεις προσεκτικά τις αναρτήσεις μου για αποφυγή παρεξηγήσεων από λανθασμένα συμπεράσματα.

Το θέμα κλείνει.

7. -Snorkel-

Τελικά θα πρέπει να επικοινωνήσεις με την υποστήριξη ώστε να ελέγξει το πρόβλημα που έχει προκύψει και να σε βοηθήσει.

Καθώς εμείς δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε από το φόρουμ πάνω σε αυτό το αίτημα, το θέμα θα παραμείνει κλειστό.

Καλή συνέχεια

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.