αλλαγή διεύθυνσης e-mail

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την anastasiata, 3/7/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. anastasiata

anastasiata Μαθητευόμενος στο φόρουμ

πως μπορώ να αλλάξω την διεύθυνση e-mail μου όταν δεν υπάρχει πια το παλιό e-mail ? ευχαριστώ

Αρέσει στον/ην jimixatz.
  2. azul*

azul* Εξαιρετικό ταλέντο

Καλησπέρα,δυστυχώς δε μπορείς να αλλάξεις mail εφόσον δεν έχεις πρόσβαση στο παλιό.Θα πρέπει να επικοινωνήσεις με τον πάροχο του παλιού σου mail έτσι ώστε να αποκτήσεις πρόσβαση στον παλιό σου λογαριασμό mail.Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσεις να αλλάξεις mail στο παιχνίδι.

Αρέσει στον/ην jimixatz.
  3. anastasiata

δυστυχώς το παλιό mail ήταν εταιρικό και η εταιρεία έχει κλείσει πια καθώς και ο server της. δεν μπορώ να έχω πρόσβαση σε αυτό το mail πια. εάν γνωρίζετε κάποιο τρόπο παρακαλώ ενημερώστε με ειδάλλως δεν πειράζει. απλά δεν θα λαμβάνω πλέον τα μηνύματα. ελπίζω να μην το χρειαστώ στο μέλλον για κάτι πιο σοβαρό. ευχαριστώ

Αρέσει στον/ην jimixatz.
  4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλημέρα
    Σε παρακαλώ επικοινώνησε με την υποστήριξη ωστε να σε βοηθήσει να αλλάξεις την εμαιλ διεύθυνσή σου.

Αρέσει στον/ην jimixatz.
  5. anastasiata

καλημερα σας. επικοινωνησα με την υποστηριξη και μαλιστα 2 φορες γιατι την πρωτη δεν ειχα γραψει το ID μου αλλα δεν μου απαντησε κανεις. εχει περασει πανω απο μηνας απο τοτε. δεν ξερω που θα δω την απαντηση. μηπως μου απαντησανε και δεν το εχω δει? ευχαριστω.

6. -Snorkel-

Καλημέρα

Η υποστήριξη απαντάει αυθημερόν σε όλα τα έντυπα επικοινωνίας και άρα σίγουρα έχεις λάβεις απάντηση.
    Η απάντηση θα έρθει στο εμαιλ σου και όχι μέσα στο παιχνίδι σαν μήνυμα. Κοίταξες τα εμαιλς σου για να διαβάσεις της απάντηση; Μηπως κοιτάς τα μηνύματα μέσα στο παιχνίδι αντί για τα εμαιλ σου;
    Στο έντυπο επικοινωνίας δήλωσες ένα έγκυρο εμαιλ ή το εμαιλ που δεν εχεις πρόσβαση;
    Μήπως έγραψες λάθος εμαιλ και οι απαντήσεις πήγαν σε λάθος εμαιλ;
    Μήπως οι απαντήσεις είναι στο φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας;
    Μπορείς να μου δώσεις τον αριθμό Ticket ωστε να ελέγξουμε το αίτημα σου;

7. anastasiata

στο μηνυμα που εστειλα στην υποστηριξη ειχα γραψει και το παλιο email και το καινουργιο μου. στο παλιο δεν μπορω να δω εαν εχουν στειλει μηνυμα καθως δεν υπαρχει πια. στο καινουργιο δεν εχω λαβει τιποτα.
    τι ειναι ο αριθμος ticket και που μπορω να τον βρω για να σας το στειλω?

8. -Snorkel-

Αυτό είναι αδύνατο.
    Η φόρμα επικοινωνίας έχει πεδίο για ένα μόνο email οπως βλέπεις και στην παρακάτω εικόνα. Αν εκεί έγραψες το παλιό σου εμαιλ, τότε έχεις λάβει εκεί απάντηση από την υποστήριξη.

Μετα την συμπλήρωση αυτής της φόρμα έλαβες επίσης ενα αυτόματο εμαιλ με έναν αριθμό.
    Θα πρέπει να μας δώσεις αυτό τον αριθμό.

9. anastasiata

τα μαιλ μου τα εγραψα στο κειμενο. εκει που λεει περιγραφη και τους εξηγουσα το προβλημα. οποτε δεν ειναι αδυνατο. εκει πανω δεν θυμαμαι να εγραψα κατι μηπως ηταν συμπληρωμενο αυτοματα οταν μπηκα?

ουτε αυτοματο εμαιλ με αριθμο εχω. εαν ειχα αυτο πιστευω θα ειχα και την απαντηση.

θα επικοινωνησω ξανα και θα φροντισω να συμπληρωσω το μαιλ εκει. ευχαριστω πολυ για την αμεση βοηθεια σας. θα σας ενημερωσω τι εγινε.

10. -Snorkel-

Η υποστήριξη απαντάει πάντα στο εμαιλ που είναι συμπληρωμένο στο πεδίο που σου έδειξα και όχι σε άλλα εμαιλ που τυχόν περιλαμβάνονται στο κείμενο.
    Συνεπώς η υποστήριξη σου έχει απαντήσει στο εμαιλ στο οποίο δεν έχεις πρόσβαση.

σε παρακαλώ στείλε νέο έντυπο επικοινωνίας και συμπλήρωσε ένα έγκυρο εμαιλ

11. anastasiata

εστειλα και μου απαντησαν. το θεμα μπορει να κλεισει. ευχαριστω

12. -Snorkel-

Καλή συνέχεια :)

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.