ακυρη αγορα

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την -astrakeri1974-, 26/2/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. -astrakeri1974-

-astrakeri1974- Αρχάριος στο φόρουμ

καλημερα παρακαλω να δοθουν αυτα που αγωρασα η να μου επιστραφουν τα χρηματα

2. *Pandora*

*Pandora* Επίτροπος του φόρουμ

Καλημέρα,

Μπορεις σε παρακαλώ να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος-η στο πρόβλημα που αντιμετωπίζεις;

Αρέσει στον/ην -astrakeri1974-.
  3. -astrakeri1974-

-astrakeri1974- Αρχάριος στο φόρουμ

καλησπερα ναι θα γινω, τησ πρωαλες πρωσπαθουσα να κανω την αποστολη εχεις δεμα.τα φτιαχνω ολα και μου μενει το [κιονι] το οποιο θελη 400 μπενω λοιπον στην αγωρα να το αγωρασο και ηταν πανακριβω ετσι το αφησα,ξαναμπηκα σημερα και ειχε 600 ταλιρακια το τεμ, ετσι τα αγωραζο και τα 400 που μου ελοιπαν, οταν παω να κανω την αποστολη δεν ηταν κανενα μεσα τα φραγκα παντος ειχαν κανει φτερα

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

καλησπέρα

Δυστυχώς δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι εννοείς. Προσπάθησε να το γράψεις κατανοητά και με ορολογίες του παιχνιδιού.
    [κιονι] δεν υπάρχει στο παιχνίδι. Μήπως εννοείς το ζώο Κιουί;
    "ταλιράκια" και "φράγκα" δεν υπάρχουν επίσης στο παιχνίδι. Μήπως εννοείς χορτοτάλιρα;

Τέλος αποκλείεται να αγορασες Κιούι για 600 χορτοτάλιρα. Προφανώς αγόρασες κάτι άλλο και μπερδεύτηκες.