ακαϊ , πιτομπεϊρα και γκοτζι

Discussion in 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' started by dalaveria.gr, Apr 11, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. dalaveria.gr

dalaveria.gr Ανερχόμενος

καλησπέρα και Χρόνια Πολλά
    έβαλα αυτή τη φώτο για να δείτε και να αναρωτηθείτε κι εσείς μαζί μου...
    είναι δύο απ τα κορυφαία δέντρα (μέχρι προ λίγων ημερών) και αυτά είναι κερδισμένα απο τα μυστήρια φυντάνια μου , και όχι μόνο ... ανάλογα κέρδη έχω και στα πιο πίσω μικρότερα δέντρα
    δεν ήρθαν εύκολα αλλά με πάρα πολλά αγορασμένα φυντάνια...
    υπάρχει κάποια πιστική απάντηση στο ερώτημα , γιατί να κερδίσω αρκετά απ όλα τα δέντρα αλλά δεν είδα ούτε ένα απο τα 3 καινούργια (ακάϊ , πιτομπέϊρα και γκότζι )???
    δεν εννοώ κατ ανάγκη ΧΧΛ , δεν κέρδισα ούτε καν ΧΛ απ τα τρία αυτά δέντρα!!!!
    η γνώμη μου είναι πως δεν τα έχετε συμπεριλάβει στα μυστήρια φυντάνια!!!
    (και βέβαια τα έχω ξεκλειδώσει απο το ναό , προς αποφυγή άσκοπων ερωτήσεων)
    δεν υπάρχει πια περίπτωση ατυχίας... αγόρασα 100αδες και έτυχα τα πάντα πλην αυτών...
    σαφώς κάτι δεν πάει καλά εδώ... λες και δεν υπάρχουν αυτά τα 3 δέντρα...
    προωθήστε παρακαλώ το ερώτημά μου ....
    Καλή Ανάσταση και Χρόνια Πολλά (κλείνει το θέμα)

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα και χρόνια πολλά

Δεν υπάρχει κανένα τεχνικό πρόβλημα.

Τα νέα δέντρα, οι νέοι στάβλοι και τα νέα εργαστήρια περιλαμβάνονται στα μυστήρια δενδρύλια/σταβλάρχες έπειτα από 1 μήνα απο την εισαγωγή τους στο παιχνίδι διαφορετικά ενημερωνόσαστε απο την επίσημη ανακοίνωση

Η εισαγωγή των δέντρων Φοίνικα Ακάι - Δέντρο Πιτομπέιρα - Γκότζι Μπέρι έγινε στις 17/03 και άρα δεν έχουν συμπεριληφθεί στα τελευταία δενδρύλια.

LILA413 likes this.
  3. dalaveria.gr

dalaveria.gr Ανερχόμενος

σας ευχαριστώ για την άμεση απάντηση
    Καλή συνέχεια , κλείνει το θέμα.

angelina081981 and LILA413 like this.
  4. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλή συνέχεια επίσης κ Καλή Ανάσταση .

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει .

Thread Status:
Not open for further replies.