αιτηση φιλιας

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την halvatzakos, 12/4/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. halvatzakos

halvatzakos Ανερχόμενος συντάκτης

θελω να ρωτησω για να κανω νεους φιλους πως κανω αιτηση?γινεται αυτοματα εαν γραψω στο foroum η πρεπει να βρω τα email των παικτων

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Πατας το ανθρωπάκι με το + (τελευταίο εικονίδιο) στην δεξιά μπάρα της φάρμας σου κι μετά το εικονίδιο "προσκάλεσε έναν εγγεγραμένο αγρότη" και βάζεις το όνομα του που θα το βρεις στο φόρουμ του παιχνιδιου, απο συμπαίκτες σου θα αναζητούν γείτονες.

3. halvatzakos

οκ ευχαριστω , αλλλα σε ολους που το εκανα μου λεει οτι τα στοιχεια ειναι λαθος ,και δεν μπορω να βρω εξτρα στοιχεια αφου π.χ. εαν πατησω πανω στο ονομα μου φαινεται μονο αυτο(halvatzakos) τιποτα αλλα-αρα εαν βαλω το ονομα μου γραφει1.) προσκληση και μετα γραφει το πεδιο
    2.) (σε ) -πατας και σου λεει την ηλεκτρονικη διευθυνση την οποια εγω δεν μπορω να την βρω. Με εκτιμηση

4. *Pandora*

*Pandora* Επίτροπος του φόρουμ

Θα πρέπει να πατήσεις το τελευταιο κουμπί της δεξιάς μπάρας : [​IMG]

Έπειτα θα πατήσεις αυτό: [​IMG]

και στο τέλος θα γράψεις το όνομα του συμπαίκτη σου εδώ: [​IMG]

και θα στείλεις την αίτηση.

Συμπαίκτες που χρειάζονται γείτονες μπορείς να βρεις εδώ:

https://board-el.farmerama.com/inde...ια-φίλους-γείτονες-Απρίλιος-2015.13366/unread

5. halvatzakos

οκ το βρηκα να στε καλα ευχαριστω

6. *Pandora*

*Pandora* Επίτροπος του φόρουμ

Παρακαλούμε. Καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.