αδυναμια φορτωσης

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την Κατερινα44, 25/5/22.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. Κατερινα44

Κατερινα44 Ανερχόμενος συντάκτης

καλησπερα, προσπαθω να μπω στο παιχνιδι και δεν μπορω, μου βγαζει τα προβατακια και φορτωνει μεχρι το 86% και μενει εκει...υπαρχει καποιο προβλημα με το παιχνιδι η το εχω μονο εγω?

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Δεν υπάρχει πρόβλημα με το παιχνίδι, το πρόβλημα είναι από σένα.

Εάν μπαίνεις από περιηγητή κάνε ένα καθαρισμό, ακολουθώντας τις οδηγίες εδώ:

Σ.Ε Διαγραφή Cache & Cookies | Farmerama GR

Εάν μπαίνεις από client, σου κάναμε καθαρισμό εμείς.
    Εάν παρόλη τη εκκαθάριση από εμάς στον client δεν έχεις δει βελτίωση, κάνε απεγκατάσταση και μετά εγκατάσταση εκ νέου.

3. Κατερινα44

μετα την απεγκατασταση και εγκατασταση εκ νεου, καταφερνω να μπω, φορτωνει αρκετα αργα, αλλα η μεταβαση απο τον ενα χωρο στον αλλον ειναι παρα πολυ αργη....βγαζει πολλες μαργαριτες και για αρκετη ωρα....

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλημέρα.
    Το παιχνίδι λειτουργεί κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα.
    Θα πρέπει αν ελέγξεις την κατάσταση του υπολογιστή σου και την σύνδεσης σου.
    Επίσης προσπάθησε να κατεβάζεις την ποιότητα των γραφικών ώστε να φορτώνει πιο γρήγορα.

5. Κατερινα44

καλησπερα κατεβασα την ποιοτητα οπως μου ειπατε και τωρα το παιχνιδι ειναι πιο ανετο...σας ευχαριστω πολυ!!...καλο σαββατοκυριακο να εχετε!!

6. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε,καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.