αδυναμια εισοδου

Η συζήτηση στο 'Τεχνικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την aggelospana8a, 1/10/21.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. aggelospana8a

aggelospana8a Νέος ειδικός

καλησπερα/ το ιδιο προβλημα εχω και εγω με τον gate. ακολουθησα ολα οσα ειπατε αλλα το προβλημα δεν λυθηκε. με το αλλο κομπιουτερ παιζω κανονικα.μηπωσ βρεθηκε τελικα λυση?
    id 39136352

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Αυτό συμβαίνει σε χρήστες με windows 7 και δεν είναι από εμας το πρόβλημα αλλά από μια αλλαγή που έγινε χτες στο google chrome.
    Θα πρέπει να ελέγξεις αν έχεις την τελευταία ενημέρωση των windows. Αν τα windows έχουν την τελευταία ενημέρωση, δεν θα έχεις πρόβλημα.

Διαφορετικά χρησιμοποιήσε ένα άλλο browser όπως το mozzila

3. aggelospana8a

Τto mozilla σταματαει στο 78% και το client δεν ανοιγει καθολου. δεν παιζω με chrome

4. -Snorkel-

Τότε σε ποιο Browser λαμβάνεις αυτό το μήνυμα;

5. aggelospana8a

ισωσ και κατι ακομα. η ληψη του client ειναι διαφορετικη για καθε browser η ειναι το ιδιο? το μηνυμα το παιρνω στο μζοιλλα

6. -Snorkel-

Τι μήνυμα ακριβώς λαμβάνεις από το Mozzila?

Η λήψη του Client είναι ίδια.

7. aggelospana8a

καλημερα και παλι,συγνωμη για την καθυστερηση αλλα πλεων παιζω μονο απο το γραφειο.λοιπον ειπαμε ο μοζιλλα φτανει στο 78% και σταματαει,στο κλιεντ ανοιγει μια ασπρη καρτελα και σε λιγα δευτερολεπτα σβηνει και το χρομ βγαζει το γνωστο μυνημα. ακολουθησα ολα τα βηματα που εκανε ο συμπαικτησ αλλα δεν εγινε τιποτα .

8. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Μπορείς να πεις τι windows έχει και στους δυο υπολογιστές;

9. aggelospana8a

αυτοσ που παιζει κανονικα ειναι 7 ηομε πρεμιουμ, ο αλλοσ που εχει το προβλημα δεν ξερω γιατι ειναι στο σπιτι αλλα ειναισιγουρα πολυ πιο καινουργιοσ

10. -Snorkel-

'Οταν πας σπίτι λοιπόν ακολούθησε αυτές τις οδηγίες.

Αν δεν γνωρίζεις πως να κάνεις ενημέρωση των windows μας ενημέρωσε μας να σου δείξουμε.

11. aggelospana8a

το εχω κανει.αλλα ασχετα με αυτο ο client γιατι δεν ανοιγει?
    ---------------------------------------------------------------------------------------------
    καλο σαββατοκυριακο,συνεχιζουμε δευτερα αν δεν εχετε αντιρηση καιαν δεν εχει λυθει το προβλημα.ευχαριστω

Η τελευταία επεξεργασία έγινε από συντονιστή: 2/10/21
  12. aggelospana8a

επανερχομαι για τελευταια φορα.δυστυχωσ το προβλημα δεν φαινεται να εχει λυση, παρολα αυτα ευχαριστω.

13. -Snorkel-

Αν δεν αναβαθμίσεις τα windows σου, δεν θα βρεις λύση. Σε παρακαλώ αναβάθμισε τα windows σου. Αν δεν ξέρεις πως, ρώτησε μας.
    Είναι το μόνο που θα πρέπει να κάνεις για να μπορέσεις να παίξεις ξανά.

Αρέσει στον/ην kitsena.
  14. aggelospana8a

εχω την εντιπωσει πωσ το εχω κανει,αλλα πεστε μου αν θελετε μηπωσ δεν το εκανα σωστα.
    σε συζητησεισ με συμπαικτεσ μου ειπαν οτι τα 7 πλεον δεν υποστηριζονται.

15. -Snorkel-

Θα πας στο πίνακα ελέγχου, θα επιλέξεις "Σύστημα και ασφάλεια" και μετά θα επιλέξεις "έλεγχος για ενημερώσεις"

upload_2021-10-4_19-53-13.png

Κατέβασε ΟΛΕΣ τις διαθέσιμες ενημερώσεις (θα είναι αρκετές αφού φαίνεται οτι ποτέ δεν έχεις αναβαθμίσει τον υπολογιστή σου)

16. aggelospana8a

καλημερα, ακομα κατεβαζει.176 ενημερωσεισ.
    παραπιμτοντωσ πωσ γνωριζετε οτι δεν εχω κανει ενημερωσεισ ποτε?

17. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Γιατί πολύ απλά, αν είχες κάνει ενημερώσεις, δεν θα είχες πρόβλημα. ;)

18. aggelospana8a

λοιπον καλησπερα και παλι ,με επιθυμισατε?εκανα τισ ενημερωσεισ αλλα παλι τα ιδια .το clientδεν ανοιγει και το chrome βγαζει μη ασφαλη συνδεση.το καλο ειναι οτι δουλευει ο μοζιλλα τουλαχιστον.

19. -Snorkel-

Αυτό σημαίνει οτι δεν έχεις κατεβάσει όλες τις ενημερώσεις.
    Προσπάθησε ξανά.

20. aggelospana8a

καλημερα ρωι-πρωι.λοιπον αφου σασ ευχαριστησω για την απεραντη υπομονη σασ θα ηθελα να τοκλεισω το θεμα,γιατι αυτο κατεβαζει οντωσ συνεχεισ καινουργιεσ ενημερωσεισ.τοσα χρονια πεινασ....σασ ευχαριστω και παλι .

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.