αδυναμία ανοίγματος αγαλμάτων στο bahamarama

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την giwtak26, 21/4/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. giwtak26

giwtak26 Αρχάριος στο φόρουμ

Γεια σας,

Ενώ έχω 1665 μπανάνες στο bahamarama δε μπορώ να ανοίξω αγάλματα όπως το δέντρο μακαντέμια, η φωλιά τουκάν και στην κάμαρα 10 δεν έχω δυνατότητα να ανοίξω το σαγιότ, την πιπεριά χαμπανέρο αλλά και κανένα από τα τέσσερα δέντρα της 10ης καμάρας.

Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο.

Παρακαλώ για τη βοήθειά σας.

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Για να ξεκλειδώσεις κάποιο άγαλμα θα πρέπει να έχεις ξεκλειδώσει το προηγούμενο. Επίσης η 10η καμάρα έιναι κλειδωμένη. Θα πρέπει να πατήσεις το + να δώσεις τις απαιτούμενες μπανάναες για να ξεκλειδώσεις την καμάρα.

3. giwtak26

Συγνώμη, αλλά τη δέκατη κάμαρα την έχω ανοίξει και έχω ήδη ανοίξει μέχρι το νούφαρο. Παρακάτω δε μπορώ να ανοίξω. Το επόμενο από το νούφαρο είναι το σαγιότ που δε μπορώ να ανοίξω.
    Επίσης, το προηγούμενο από το δέντρο μακαντέμια είναι η παπάγια που την έχω ανοίξει.
    Το προηγούμενο από την φωλιά τουκάν είναι το κλουβί της καμήλας που επίσης έχω ανοίξει.
    Πίσω από το δεντρο ταμαρίλλο ποιο θεωρείται? Πάντως τα έχω ανοίξει όλα εκτός από αυτά που σας ανέφερα. Και έχω τόσες μπανάνες που δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω...

Δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνω λάθος!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Επίσης, οι μπανάνες μου από το πλαίσιο πάνω έχουν αφαιρεθεί και έχουν κατέβει κάτω δεξιά σε πινακίδα 'Μπανάνες σε χρήση: 1665'.

Δε ξέρω αν αυτό έχει επηρεάσει τη δυνατότητα να ξεκλειδώνω αγάλματα.

?
    συγχώνευση από διπλοποστάρισμα

Η τελευταία επεξεργασία έγινε από συντονιστή: 22/4/16
  4. **Mirella**

**Mirella** Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπέρα
    κάτω δεξιά στην πινακίδα εμφανίζονται οι χρυσές μπανάνες που έχεις ήδη χρησιμοποιήσει.
    Προφανώς δεν έχεις τις απαιτούμενες μπανάνες για να ανοίξεις τα επόμενα φυτά.

5. giwtak26

Καλησπέρα,

Μα αφού σας γράφω ότι έχω 1665 μπανάνες!!! Μήπως πρέπει να απευθυνθώ στην ενότητα τεχνικά προβλήματα?

6. -*thumbelina*-

Μπορείς να μου δώσεις το id σου;

7. giwtak26

Bεβαίως. id:48827498

8. -*thumbelina*-

Αυτή τη στιγμή έχεις 5 χρυσές μπανάνες. Οι 1665 που βλέπεις είναι αυτές που έχεις χρησιμοποιήσει για να ανοίξεις τα αγάλματα. Πόσες μπανάνες έχεις μπορείς να το δεις στην πάνω μπάρα.

9. giwtak26

εάν αυτές που βλέπω κάτω είναι οι μπανάνες που έχω ήδη χρησιμοποιήσει τότε με την αναβάθμιση στο bahamarama έχουν εξαφανιστεί οι μπανάνες μου που είχα μαζέψει από το δρώμενο συν ένα σωρό που είχα χωρίς να τις έχω χρησιμοποιήσει! Δεν μπορείτε να ελέγξετε πόσες μπανάνες είχα πριν την αναβάθμιση?
    Γιατί τα αγάλματα που άνοιξα έκτοτε είναι ελάχιστα για να δικαιολογούν τις μόλις πέντε μπανάνες που μου έχουν απομείνει.Κι αν ήταν πραγματικές μπορέι και να τις είχα φάει στον ύπνο μου... αλλά τώρα με τι είδους μαγικά εξαφανίστηκαν?

10. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Μπορείς να επικοινωνήσεις με την υποστήριξη να σου δώσουν αναλυτικά τις κινήσεις που έχεις κάνει