αδυναμία αγοράς φιορινιών

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την sofia_vaselos, 1/7/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. sofia_vaselos

sofia_vaselos Αρχάριος στο φόρουμ

Αγαπητή εταιρία

Πολλοί παραπονιούνται ότι χρειάζεται να πληρώνουν σε ευρώ για να παίξουν απολαυστικά το παιχνίδι. Εγώ θέλω σήμερα να παραπονεθώ για το αντίθετο μια και από τη Δευτέρα δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω την πιστωτική μου κάρτα για να αγοράσω φιορίνια λόγω των γνωστών θεμάτων που έχει η χώρα.

Απ'ό,τι καταλαβαίνω ο λόγος είναι ότι οι πληρωμές γίνονται στη Γερμανία...

Δεν έχετε θεωρήσει ότι πρέπει να ενημερώσετε το φανατικό σας κοινό για την κατάσταση ούτε να προχωρήσετε σε μια λύση λογαριασμού στην Ελλάδα όπου θα μπορούμε να πληρώνουμε με τα πολύτιμα ευρώ μας - όσο ακόμα τα διαθέτουμε;

Μου δημιουργεί απορία το γεγονός ότι μόνο μια ανακοίνωση σχετικά με paysafe έχει εμφανιστεί μέχρι τώρα η οποία βεβαίως δεν δίνει λύση στο πρόβλημα των ηλεκτρονικών πληρωμών στο εξωτερικό.

Σας ευχαριστώ που θα ασχοληθείτε έστω και καθυστερημένα με το πρόβλημά μου.

ΥΓ. Προφανώς δεν είμαι διατεθειμένη να αγοράζω φιορίνια με αστρονομικό κόστος με SMS ή μέσω τηλεφώνου, είμαι 'κολλημένη' με το farmerama αλλά δεν είμαι πλούσια.

Αρέσει στους Nantia123 και SofiaXnd.
  2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Καταρχήν να σε ενημερώσω οτι η καταστολή έκδοση νέων κωδικών Paysafe δεν έχει καμία σχέση με την Bigpoint ή την Γερμανία.
    Όπως θα γνωρίζεις έχουν τεθεί περιορισμοί στις τραπεζικές αλλαγές λόγω του Capital control που έχει επιβληθεί σε όλες τις Ελληνικές τράπεζες από την Ελληνικη κυβέρνηση.
    Για αυτό το λόγο η Paysafe σταμάτησε όλες τις online συναλλαγές από την Ελλάδα όχι μόνο για το Farmerama αλλά για ολες τις διαδικτυακές συναλλαγές.

Συνεπώς το πρόβλημα αυτό που προέκυψε δεν έχει ουδεμία σχέση με την Bigpoint και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο από τα να περιμένουμε την άρση του Capital control.