αγροτικοί βοηθοί

Discussion in 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' started by ath, Dec 31, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ath

ath Επίτροπος του φόρουμ

Καλημέρα και χρόνια πολλά. Θέλω να ρωτήσω το εξής. Ενώ προσπαθώ να αγοράσω με mastercard (moneysafe)τους αγροτικούς βοηθούς δεν μου ζητάει τα στοιχεία για να κάνω ολοκλήρωση αγοράς. Εφόσον ξέρουμε λόγω των capital control δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε paysafe. Ενώ το έχει σαν μέθοδο πληρωμής. Μπορείτε να μου πείτε τι να κάνω για να τους αγοράσω; Ευχαριστώ

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Αν βλέπεις ως μόνη μέθοδο πληρωμής την paysafe card, θα πατήσεις ακριβώς απο κάτω "Περισσότερες μέθοδοι πληρωμής" και Θα επιλέξεις ως μέθοδο πληρωμής την πιστωτική κάρτα.
    Αν δεν εμφανίζεται η "ολοκλήρωση αγοράς" θα πρέπει πρώτα να διαγράψεις τα στοιχεία παλαιότερων συναλλαγών από το "κατάσταση και ακύρωση"
    Έπειτα κάνε διαγραφή της flash cache και δοκίμασε ξανά.

3. ath

ath Επίτροπος του φόρουμ

Καλημέρα και σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Έχω κάνει διαγραφή για την paysafe είναι εύκολο με ένα λινκ να μου δείξεις γιατί δεν θυμάμαι πως γίνεται η διαγραφή flash cache;

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

5. ath

ath Επίτροπος του φόρουμ

Πάτησα όπως είπες delete all sites αλλά μετά δεν συνεχίζει να μου βγάζει την επιβεβαίωση και ουτε μπορώ να κάνω την αγορά. Θέλεις να σου δώσω το ID μου να το ελέγξεις;11093500

6. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλημέρα

Έχεις διαγράψει όλα τα στοιχεία των προηγούμενων συναλλαγών;
    Αν ναι, μπορεις να χρησιμοποιήσεις άλλο browser να δεις αν μπορείς να ολοκληρώσεις την συναλλαγή εκεί;

7. ath

ath Επίτροπος του φόρουμ

Καλησπέρα Χαρά και χρόνια πολλά. Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση αλλά έπρεπε να φύγω το πρωί και το είδα τώρα την απάντηση σου. Ναι τις έχω διαγράψει τις προηγούμενες συναλλαγές. Μπήκα και από άλλο browser και δεν μου βγάζει να μπορώ να καταθέσω τα στοιχεία της κάρτας μένει μέχρι το να το βάλω από το καλάθι αγορών. Η κάρτα είναι χθες αγορασμένη και έχει μεγάλο ποσό μέσα, άρα δεν υπάρχει και θέμα να μην υπάρχουν χρήματα. Σε παρακαλώ, αν θες έλεγξε το ή να μου πεις αν χρειάζεται κάτι άλλο να κάνω. Ευχαριστώ πολύ!!

8. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Μπορείς να δοκιμάσεις να απενεργοποιήσεις το router σου και να το ενεργοποιήσεις ξανά;
    Επειτα κάνε επανεκκίνηση του browser και δοκίμασε ξανά.

9. ath

ath Επίτροπος του φόρουμ

Χαρά μου το έκανα αλλά τίποτα. Ακόμα και αυτή την στιγμή πάω και πατάω σε όλες τις πιστωτικές έτσι όπως το βγάζει η καρτέλα με τις πληρωμές. Γίνεται πράσινο το κυκλάκη και γράφει από κάτω ολοκλήρωση αγοράς με paysafe κτλ. όταν όμως βάζω για την mastercard δεν γράφει τίποτα άλλο. Θέλω να αγοράσω το πακέτο και δυστυχώς δεν μπορώ. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Ευχαριστώ πάντως όλους σας που ανταποκριθήκατε τέτοιες μέρες οικογενοιακές και γιορτινές. Μακάρι αν υπάρχει κάποια άλλη λύση να μου πείτε, ευχαριστώ!!!

10. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλησπέρα
    Έχεις τη δυνατότητα να δοκιμάσεις σε κάποιον άλλον υπολογιστή? πιθανόν να φταίει ο υπολογιστής σου

11. ath

ath Επίτροπος του φόρουμ

Χρόνια πολλά και σε σένα τα έχω κάνει όλα αυτά αλλά δυστυχώς τίποτα. για αυτό και έδωσα και το ID μου για να το ελέγχατε. Είναι όλα πράσινα τα κυκλάκια εκτός από την mastercard όταν πατάω και έτσι δεν μπορώ να συνεχίσω την συναλλαγή. Συνεχίζω να χρησιμοποιώ τα κουπόνια μου με τους αγροτικούς μέχρι να αγοράσω αλλά δυστυχώς δεν είναι εφικτό. Πάω τώρα σε άλλον έναν υπολογιστή να δοκιμάσω μηπως και δω διαφορά. Και θα απαντήσω, ευχαριστώ

12. .*Hazel*.

το θέμα θα παραμείνει ανοιχτό, για να μας απαντήσεις :)

13. ath

ath Επίτροπος του φόρουμ

Επιτέλους από άλλον υπολογιστή κατάφερα να αγοράσω τους βοηθούς.
    Χίλια ευχαριστώ. Καλή χρονιά να έχουμε, θα τα πούμε του χρόνου;).
    Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου που οι περισσότεροι συντονιστές για να μην πω όλοι απαντήσατε και προσπαθήσατε να με βοηθήσετε όπως και η Γεωργία με τον Δημήτρη.
    Από το πρωί προσπαθούσα και τα κατάφερα λίγα λεπτά πριν αλλάξει ο νέος χρόνος.
    Καλή χρονιά, ευτυχισμένο το νέο έτος και καλό κουράγιο και για τις επόμενες 365 μέρες που έρχονται και η συντονιστική ομάδα προσπαθεί να μας βοηθάει. Καλό ξημέρωμα!!!:inlove:

georgia469 likes this.
  14. .*Hazel*.

Παρακαλούμε!
    Καλή χρονιά με υγεία!!
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει

Thread Status:
Not open for further replies.