αγορα

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την τσιγκουρα, 4/8/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. τσιγκουρα

τσιγκουρα Μαθητευόμενος στο φόρουμ

από όταν ξεκίνησα το παιχνίδι (περίπου 15 μέρες παίζω) ότι προσφορές έβαζα στην αγορά πουλιόταν σχεδόν αμέσως, εδώ και 4-5 μέρες όμως δεν πουλιέται σχεδόν τίποτα με αποτέλεσμα να μην μπορώ και εγώ να βγάλω αποστολές... τώρα μπήκα πάλι και είδα ότι τελικά κάποια πράγματα πουλήθηκαν... είναι σύμπτωση η οφείλεται σε κάποιο σφάλμα? ρωτάω γιατί μου φάνηκε πολύ απότομη η πτώση των συναλλαγών μου...

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τη λαϊκή.
    Όταν κάποιος παίκτης χρειαστεί το αγαθό που έχεις βάλει προς πώληση και είναι συμφέρουσα η προσφορά σου, θα το πάρει.
    Αλλιώς υπάρχει περίπτωση να μην αγοραστεί καν και να επιστρέψει στην κατοχή σου, έχοντας χάσει βέβαια την προμήθεια που κρατάει η λαϊκή.
    Φρόντιζε πάντα να παρακολουθείς τις τιμές πως κυμαίνονται να μην βάζεις ασύμφορες προσφορές, για να μπορούν να πωλούνται τα αγαθά σου.

3. τσιγκουρα

τσιγκουρα Μαθητευόμενος στο φόρουμ

οκ ευχαριστώ πολύ ...

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.