αγορα φιορινιων

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την skias10, 7/7/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

καλησπερα σας.χρειαζομαι φιορινια και σκεφτομαι να αγορασω.ειναι η πρωτη φορα που το κανω.μηπως μπορειτε να μου πειτε την διαδικασια γιατι δεν την καταννοω απολυτως.πως πληρωνουμε;;;

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Με ποιον ακριβώς τρόπο θες να αγοράσεις φιορίνια; Με sms, με χρήση κάποιας κάρτας (χρεωστικής, πιστωτικής, Paysafe) ή με τηλεφωνική κλήση;

3. skias10

το κοστος ειναι το ιδιο;; η με τηλεφωνικη κληση η με sms.

4. -*thumbelina*-

Το κόστος της κάθε μεθόδου πληρωμής μπορείς να το δεις στην τράπεζα και να επιλέξεις αυτό που θες.

Αν πατήσεις το i σε κάθε μια επιλογή αγοράς φιορινών θα δεις πληροφορίες σχετικά με αυτό το πακέτο.

5. skias10

αν επιλεξω μεσω τηλεφωνου θα χρεωθει στο σταθερο μου τηλεφωνο και αν επιλεξω sms για γινει η χρεωση στο κινητο μου;;;καταλαβα καλα;;;η κληση στη εξυπηρετηση πελατων χρεωνεται;;;τι εννοει οταν λεει οτι θα παρουμε 120 φιορινια ανα λεπτο;;

6. -*thumbelina*-

Ναι αν επιλέξεις χρέωση απο σταθερό τηλέφωνο θα χρεωθεί το τηλεφωνό σου και με sms το κινητό σου.
    Αν κρατήσεις το τηλέφωνο ανοιχτό για ένα λεπτό θα λάβεις 120 φιορίνια, αν το κρατήσεις 2 λεπτά θα πάρεις 240 φιορίνια κ.ο.κ.

7. skias10

καταλαβα .σας ευχαριστω πολυ για την αμεση ανταποκριση.καλο απογευμα.

8. -*thumbelina*-

Παρακαλώ.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.