αγορα φιορινιων

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την steliostz1964, 3/2/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. steliostz1964

steliostz1964 Αρχάριος στο φόρουμ

προσπαθω να αγορασω με paysafecard και δεν μπορω.τι κανω λαθος?

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

3. steliostz1964

η ανακοινωση που μου δωσατε να διαβασω εχει τελευταια ημερομηνια 28-9.εγω αρχισα να παιζω τον Νοεμβριο.Σημερα που πηγα να αγορασω φιορινια μου εδωσε επιλογη για την αγορα την paysafecard και ετσι πηγα και αγορασα μια των 25 ευρω.Τι να την κανω τωρα?

4. .*Hazel*.

Η ανακοίνωση που σου έδωσα να διαβάσεις ισχύει και σήμερα και μέχρι να αλλάξει κάτι.Στην τράπεζα δεν μπορεί να αφαιρεθεί η επιλογή για αγορά με paysafecard γιατί δεν παίζεται μόνο στην Ελλάδα το παιχνίδι και γιατί μπορείς να χρησιμοποιησεις paysafecard που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό

5. steliostz1964

δηλαδη θελεις να μου πεις οτι οταν αρχισα να παιζω το παιχνιδι επρεπε να διαβασω τις επισημες ανακοινωσεις των τελευταιων 6 ετων για να δω τι ισχυει μεχρι και σημερα και τι οχι?

6. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Θα μπορούσες να ρωτήσεις εδώ στο φόρουμ αν είχες κάποια απορία και θα σε βοηθούσαμε.
    Για τα capital control που επικρατούν στην Ελλάδα και τις συνέπειες που αυτά φέρνουν, δεν ευθύνεται η εταιρεία και δεν μπορεί να κάνει και τίποτα γι αυτό.

7. steliostz1964

Δεν ειχα καμμια απορια για να ρωτησω στο φορουμ απλα ακολουθουσα με προσοχη τις οδηγιες του παιχνιδιου οι οποιες με οδηγησαν σε οικονομικη ζημια 25 ευρω.Ειναι πολυ απλο.

8. .*Hazel*.

Δεν ευθύνεται το παιχνίδι αν λόγω των capital control δεν γίνονται δέκτες οι ελληνικές paysafecard