αγορα φιορινιων με VISA

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την pinelopi55, 1/7/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. pinelopi55

pinelopi55 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Για να αγορασω φιορινια με καρτα VISA οχι PAYSAFE, εμπαινα στην αγγλικη γλωσσα και εκανα την αγορα μου κανονικα.Βεβαια για να ξανακανω αγορα με την ιδια VISA χρειαζοταν να σβησω τα στοιχεια της και να την εισαγω απο την αρχη....και ολα αυτα στην αγγλικη γλωσσα. Τωρα πια δεν μπορω...υπαρχει capitalcontrol και για ολες τις VISA?

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Καταρχήν δεν καταλαβαίνω το λόγο να κάνεις Log in στην αγγλική γλώσσα για να κάνεις αγορά μέσω VISA.
    Εφόσον διαμένεις στην Ελλάδα, οι πληρωμές σου θα πρεπει να γίνονται χρησιμοποιώντας την ελληνική γλώσσα.

Δεν μπορώ να γνωρίζω με ποια κάρτα πλέον μπορείς να κάνεις αγορά και ποια όχι.
    Μπορείς να μαθεις ομως από την υποστήριξη της κάρτας σου.

3. pinelopi55

Αυτο το κανω πολυ καιρο και ηταν μια οδηγια δικια σας επειδη υπηρχε προβλημα να αγορασω με visa στα ελληνικα. Δεν εβγαζε τη μπλε επιλογη στο πρωτο βημα για συνεχεια. Και η οδηγια σας ελεγε να μπαινουμε απο τα αγγλικα και οντως λειτουργει ετσι σε μενα πολυ καιρο.
    Οσο για τη καρτα ειναι χρεωστικη της ALPHABANK και φυσικα αυτες τις μερες δεν μπορω να βγαλω ακρη με τη Τραπεζα.
    Σας παρακαλω , αν υπαρχει capitalcontrol εκ μερους της BIGPOINT να το ανακοινωσετε.

4. -Snorkel-

Υπήρχε πρόβλημα στις αγορές το περασμένο Οκτώβρη (δεν εμφανιζόταν το μπλε κουμπί αγοράς ) το οποίο και διορθώθηκε άμεσα. Οι αγορές γίνονται κανονικά και στην Ελληνική γλώσσα.

Να σε ενημερώσω οτι το CApital control επιβλήθηκε από την Ελληνική κυβέρνηση προς τις Ελληνικές τράπεζες.
    Εχουμε πει αρκετές φορές από χτες οτι ουδεμία σχέση έχει η Bigpoint στο μπλοκάρισμα των τραπεζικών συναλλαγών.

Να επικοινωνήσεις με την τράπεζα σου να σε ενημερώσει ποιες συναλλαγές είναι εφικτες και ποιες όχι. Εμείς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε.

5. pinelopi55

Σε μενα δε διορθωθηκε και χρειαζεται να αλλαξω γλωσσα.
    Το θεμα μου ειναι καταρχην γιατι δεν με αφηνει οπως πριν, να κανω DELETE στα στοιχεια μου . Παντα έπρεπε να σβησω τα στοιχεια και να τα περασω απο την αρχη. Τωρα με αποπεμπει κατευθειαν στo support....Και αυτο φυσικα ειναι του παιχνιδιου και οχι της τραπεζας. Εκει που λεει ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ -ΑΚΥΡΩΣΗ δεν μου βγαζει οπως πριν την επιλογη για διαγραφη στοιχειων. Αυτο ειναι του παιχνιδιου....
    Τελος παντων , μαλλον δε θα βγαλουμε ακρη.
    Θα επικοινωνησω με τη τραπεζα μου.
    Ας κλεισουμε το θεμα.

6. -Snorkel-

Εφόσον έχεις αποθηκεύσει τα στοιχεία της κάρτας σου, εμφανίζεται η επιλογή διαγραφή στοιχείων. Αν δεν τα έχεις αποθηκεύσει, δεν υπάρχει πλέον αυτή η επιλογή. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα από εμάς.

7. pinelopi55

ενταξει, ευχαριστω.

8. -Snorkel-

Παρακαλώ.

Καλή συνέχεια

Το θεμα κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.