αγορα πακετου φιορινιων

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την dionisakis57, 31/3/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. dionisakis57

dionisakis57 Ανερχόμενος συντάκτης

αγορασα το συνδιαστικο πακετο φιορινιών και δεν μου πιστωθηκαν τα 150 φιορίνια ( 3,79 ) με dionisakis57 ID: 3938479

2. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα,

Κάνε μια ανανέωση και δες αν πιστώθηκαν.

3. dionisakis57

το εχω κανει εκανα reset to το εκλεισα το ανοιξα τιποτα

η τραπεζα μου εστειλε μυνημα για την αγορα 15,22 πραγματοποιηθηκε εγω δεν εχω λαβει τιποτα από την bigpoint

Η τελευταία επεξεργασία έγινε από συντονιστή: 31/3/18
  4. .selia.

Ενημερωθήκαμε ότι υπάρχει πρόβλημα στα πακέτα, δεν πιστώνονται τα φιορίνια αλλά μόνο τα διακοσμητικά.

Το πρόβλημα έχει προωθηθεί και θα διορθωθεί.

5. dionisakis57

εγραψα μυνημα και στην βοηθεια της bigpoint περμενω τις δικες σας ενεργειες , ευχαριστω και καλησπέρα σας !

οκ ! selia σε ευχαριστω για την ενημερωση καλο υπολοιπο ελπιζω να μη χρειαστεί να ενοχλησω για το ιδιο θεμα καλο υπολοιπο!!!

Η τελευταία επεξεργασία έγινε από συντονιστή: 31/3/18
  6. .selia.

Σε παρακαλώ μην διπλοποστάρεις, όταν θες να συμπληρώσεις κάτι στο τελευταίο σου μήνυμα, μπορείς να κάνεις επεξεργασία και να το προσθέσεις.

Το πρόβλημα έχει προωθηθεί και θα διορθωθεί σύντομα.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.