αγορά φιορινιών με κάρτα και μας δίνει bonous

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την ath, 11/10/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. ath

ath Επίτροπος του φόρουμ

Καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Όταν έχουμε κάνει αγορά φιορινιών με κάρτα μας δίνει έναν κωδικό τον οποίο μπορεί να τον χρησιμοποιήσει κάποιος γείτονας μας και να κερδίσουμε και οι δυο κάποια έξτρα δώρα. Έτσι ίσχυε στο παλιό σύστημα δεν γνωρίζω αν ισχύει και στο νέο. Τα ερωτήματα μου είναι τα εξής :
    • Αν ισχύει από που βλέπουμε τον κωδικό που είχαμε κάνει παλιότερες αγορές να τον δώσουμε σε κάποιον γείτονα μας;
    • Ο γείτονας μας πως θα δει ότι μπορεί να τον χρησιμοποιήσει αν δεν έχει κάνει ποτέ του κάποια συναλλαγή;
    • αν έχει κάνει κάποια συναλλαγή θα μπορούμε να τον χρησιμοποιήσει και οι δυο να πάρουμε τα έξτρα που δίνει;
    • και αν είναι εύκολο και μπορείτε να μου πείτε πως μπορεί να χρησιμοποιήσει την paysafe κάρτα, την διαδικασία πως γίνεται;
    Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και θα περιμένω κάποια απάντηση σας. Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε:inlove:

2. *Pandora*

*Pandora* Επίτροπος του φόρουμ

Καλημέρα,

Για τους διαφημιστικούς κωδικούς μπορείς να βρεις όλες τις λεπτομέρειες και τις απαντήσεις σου εδώ:

https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Σ-Ε-Τράπεζα.10758/#post-35995

Για την χρήση της paysafe καρτα μπορείς να δεις εδώ:

https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Σ-Ε-Τράπεζα.10758/#post-35990

Αν έχεις κάποια ακομα απορία που δεν σε καλύπτουν τα λινκ μπορείς να μου πεις.

3. ath

ath Επίτροπος του φόρουμ

Ευχαριστώ για την άμεση και γρήγορη απάντηση. Ήσουν κατατοπιστική με τα link που μου έγραψες, αλλά επειδή είχα σταματήσει να χρησιμοποιώ paysafe και όταν ήθελα κάτι χρησιμοποιούσα το κινητό ή το σταθερό δεν θυμόμουνα πως γινότανε. Με το που μου έστειλες τα link ξανά θυμήθηκα. Και όσο για το αν έχει χρησιμοποιήσει αγορά φιορινιών θυμήθηκα που κοιτάγαμε από τα δεξιά επάνω το κουμπί με το αστεράκι είναι που δείχνει ότι έχει γίνει αγορά και για αυτό είναι γκρι. Και ο άλλος τρόπος είναι από τις αγορές που σου δείχνει αν έχει κωδικούς. Ευχαριστώ και πάλι, μπορείτε να το κλείσετε το θέμα.

4. Happy_Unicorn

Happy_Unicorn Μόνιμος στο φόρουμ

παρακαλούμε

το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.