αγορά φιορινιών μέσω τηλεφώνου

Η συζήτηση στο 'Τεχνικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την GEPPO1, 30/6/21.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. GEPPO1

GEPPO1 Αυτοκράτορας του φόρουμ

καλημέρα και καλή δύναμη.... μετα την κατάργηση των sms είπα να δοκιμάσω την αγορά μέσω τηλεφώνου... στην καρτέλα αγοράς υπάρχει ένα τηλέφωνο εξυπηρέτησης του κοινού
    <<Θα λάβετε: 120 Φιορίνια ανά λεπτό.
    Απλά καλέστε στο 901 140 09 51!
    Το ID σας είναι: 18160095
    Έχετε υπόψη σας πως αυτό το ID είναι διαφορετικό από το ID χρήστη. Σιγουρευτείτε ότι δεν συμπληρώσατε το δικό σας ID χρήστη.
    Οι κλήσεις κοστίζουν 3,91 € ανά λεπτό.
    Αυτή είναι μια υπηρεσία του Bigpoint GmbH.
    Για οποιαδήποτε απορία, παρακαλώ καλέστε στην εξυπηρέτηση πελατών στο +30 211 1769724

Η κλήση σε αυτό το νούμερο είναι δυνατή μόνο από γραμμή ελληνικής σταθερής τηλεφωνίας.>>

προσπαθώ λοιπόν να παρω αυτό το τηλέφωνο εξυπηρέτησης για πληροφορίες σχετικά μ αυτό τον τρόπο αγοράς, αλλά απο το σταθερό μου λέει η wind οτι δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή και απο το κινητό μου λέει η cosmote οτι δεν υπάρχει
    ισχύει ή δεν ισχύει αυτό το νούμερο εξυπηρέτησης?? και αν δεν ισχύει υπάρχει άλλο?? δν μπορώ να κάνω μια αγορά χωρίς να ξέρω επακριβώς την διαδικασία ειδικά την στιγμή που μίλησα με παίκτρια που το δοκίμασε και χρεώθηκε 15 ε , αφού φυσικά πήρε τα αντίστοιχα φιορίνια, την στιγμή που εγω θέλω μόνο τα 120 φιορίνια που αντιστοιχούν στο ένα λεπτό και θέλω ακριβείς πληροφορίες για τον τρόπο λειτουργίας αυτού του συστήματος

Αρέσει στον/ην perry2001.
  2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλημέρα

Το τηλέφωνο εξυπηρέτησης δεν ανήκει σε εμάς αλλά στο πάροχο και δεν γνωρίζω αν ισχύει.

Η διαδικασία είναι απλή.
    Τηλεφωνείς στο αριθμό που βλέπεις. Θα ακούσεις ηχογραφημένες οδηγίες και μετά θα σου ζητηθεί να πληκτρολογήσεις το ειδικό ID αυτό που υπάρχει στην καρτέλα πληρωμων.
    Όταν περάσει το ένα χρονό κλήσης, απλά τερμάτησε την κλήση.
    Η κλήση θα πρέπει να γίνει από σταθερό.

Αν η φίλη σου έμεινε στο τηλέφωνο 5 λεπτά και άκουγε τον κύριο που μίλαγε μόνος του, είναι φυσικό να πληρώσει 15 ευρώ.

3. GEPPO1

αυτό που δεν κατάλαβα όμως είναι αν οι οδηγίες κρατούν τόσο πολύ που ο χρόνος υπερβαίνει το ένα λεπτό ή αν εχω την δυνατότητα να τερματίσω την κλήση ακριβώς στο λεπτό.. για να γίνω πιο κατανοητή μήπως ο χρόνος αρχίζει να μετράει απο την στιγμή που ξεκινάει ο <<κυριος>> να μιλάει οπότε ώσπου να βάλω τον κωδικό έχω ήδη χρεωθεί... επίσης το σωστό είναι η εταιρία να ελενξει το νούμερο αυτό γιατί μπορεί να ανήκει στον πάροχο, αλλά είναι στην καρτέλα του φαρμεράμα και οι οδηγίες είναι του φαρμεράμα... το τηλέφωνο αυτό δν βρέθηκε τυχαία εκει.. κάποιος απο την εταιρία το έγραψε... συνεπώς θα πρέπει να διορθωθεί.. αν δεν το κάνει το φαρμεραμα αυτό τότε ποιος θα το κάνει?? πάντως ευχαριστώ για την άμεση απάντηση

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Ο χρόνος μετράει από την αρχή της κλήσης και είναι περίπου ένα λεπτό όταν ολοκληρωθούν οι οδηγίες και πληκτρολογήσεις το ID σου.
    Οπότε αν κλείσεις την γραμμή μετά την πληκτρολόγηση του ID θα έχεις χρεωθεί περίπου ένα λεπτό. Εκτός και αν κάποιος κάνει 3 λεπτά να πληκτρολογήσει 8 νούμερα. :D

Θα ελέγξουμε αν λειτουργεί ο αριθμός.

5. GEPPO1

τελικά το τόλμησα... ακολούθησα τις οδηγίες.. πληκτρολόγησα τον κωδικό απο την καρτέλα, πάτησα δίεση για επιβεβαίωση και το έκλεισα αμέσως μετα απο την υπόδειξη του κυρίου να πατήσω 1 για επιβεβαίωση μου πιστώθηκαν 142 φιορίνια και κάποια δωρακια... οπότε λογικά η χρέωση πρέπει να είναι γύρω στα 4μιση ευρώ.. θα το τσεκάρω στον λογαριασμό και θα επανέλθω αργότερα οταν είμαι σίγουρη για την χρέωση.. προς το παρών μπορεί να κλείσει το θέμα.. ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση και βοήθεια

6. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Παρακαλούμε, καλή συνέχεια
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.