αγορά δέντρων

Discussion in 'Γενικά προβλήματα' started by gardalgio, Feb 6, 2023.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. gardalgio

gardalgio Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλή σας μέρα!
    Αγόρασα μια καστανιά και μια λεμονιά,που παρότι στο κατάστημα είχαν στικάκι μείωσης της τιιμής τους -50 %, μου αφαιρέθηκε όλο το ποσόν 60 φιορίνια-και μάλιστα δεν βρισκω καν την λεμονιά στο ξυλινο κουτί με τα υπάρχοντα μου, μπορείτε να με βοήθhσετε με το τι έχει συμβεί ?
    id 56582197

Last edited: Feb 6, 2023
  2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Αγόρασες μια καστανιά με 30 φιορίνια και ένα Γκίγκο με 30 φιορίνια επίσης. Και τα δυο δέντρα βρίσκονται στα υπάρχοντά σου.

3. gardalgio

σας ευχαριστώ για την απάντηση, το δέντρο γκιγκο δεν ήταν στις προτεραιότητες μου, παραυτα όμως το στικάκι έκπτωσης τι απέγινε?

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Οι σούπερ χαμηλές τιμές έληξαν σήμερα στις 12 το μεσημέρι και εσύ αγόρασες τα δέντρα στις 2023-02-06 12:08:13 όταν η προσφορά είχε λήξει. Προφανώς έβλεπες την έκπτωση επειδή δεν είχες κάνει ανανέωση. Παρόλ'αυτά τα δέντα τα αγόρασες με 30 φιορίνια το κάθενα.

5. gardalgio

Ευχαριστώ!

6. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε,καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Thread Status:
Not open for further replies.