αγνωστο δωρο

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την JIMEXTREME, 22/1/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. JIMEXTREME

JIMEXTREME Ανερχόμενος συντάκτης

καλησπερα, επαιξα το κομικ 1 και στην επιλογη των δωρων επελεξα το 4 mlf susissuperdung, τι ειναι αυτο? επισης καθε φορα που μπαινω στο παιγνιδι μου ζηταει να ξαναεπιλεξω, ξαναεπιλεγω και μετα ξανα το ιδιο. τι συμβαινει? ευχαριστω εκ των προτερων

2. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Το πρόβλημα είναι γνωστό έχει προωθηθεί και προσπαθούν για την γρηγορότερη επίλυσή του.

3. NTINAEXTREME

NTINAEXTREME Επαγγελματίας του φόρουμ

ευχαριστω για την μια απαντηση, αλλα δεν μου ειπες τι δωρο ειναι, τι ατιπροσωπευοθν αυτα τα 4 mlf susissuperdung?

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

καταρχήν θα πρέπει να γράφεις στο Forum από ένα λογαριασμό. Η πολλαπλή χρήση λογαριασμών απαγορεύεται!
    Υπήρξε κάποιο Bug με τα νέα μυστηριώδη κουτιά από τα κόμικ. Θα πρέπει να επιλέξεις κάποιο άλλο έπαθλο για να μπορέσει να πιστωθεί στο λογαριασμό σου και να φύγει το layer.
    Το mlf.susissuperdung είναι λάθος έπαθλο και δεν μπορείς να το κερδίσεις.

Τις επόμενες ώρες θα έχουμε διόρθωση του σφάλματος και θα μπορείς να επιλέξεις ένα απο όλα τα εμφανιζόμενα έπαθλα.

5. NTINAEXTREME

NTINAEXTREME Επαγγελματίας του φόρουμ

ευχαριστω πολυ για την απαντηση, δεν παιζω απο δυο λογαριασμους, ο λογαριασμος που εκανε την ερωτηση ειναι του αντρα μου, ο λαγαριασμος που απαντησα ειναι ο δικος μου, προφανως επρεπε να απαντησει εκεινος ή να μπω εγω στο λογαριασμο του και να απαντησω, λαθος μου, συγνωμη και παλι ευχαριστω για την απαντηση.

6. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε ,

το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.