ίβεντ κάστανου

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την dalaveri, 20/11/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. dalaveri

dalaveri Μαθητευόμενος στο φόρουμ

καλησπέρα...δεν ξέρω αν γράφω στη σωστή ενότητα αλλά έχω 2 απορίες που θα 'θελα να μου απαντήσει κάποιος συντονιστής γι'αυτό δεν έγραψα στη κουβεντούλα...1ον...η αξία του φυτού κ του αναδυόμενου του ιβέντ θα είναι ποια αν τα παραδίδουμε στο παγκόσμιο....???γιατί πέρισυ είχε μια παραπάνω αξία...κάποιες χιλιάδες το χρυσό φουντούκι κ 500 το φυτό....??? μπορεί να κάνω κ λάθος πάντως σίγουρα είχε μια παραπάνω αξία αν το έδινες...εδώ στο φετινό δε διάβασα κάτι ανάλογο....2ον θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορούμε να παραδώσουμε αρώματα....ευχαριστώ εκ των προτέρων....!!!!

Αρέσει στον/ην ellee68.
  2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Στην πρώτη ερωτησή σου υπάρχει στις ΣΕ η αξία του φυτού και του αναδυόμενου για το έξτρα βήμα.
    Δες το απόσπασμα:

Αξία για κολοκάσι και καστανάκια στο έξτρα βήμα:
    Κολοκάσι : 20 ΧΤ
    Καστανάκια : 120 ΧΤ

Τώρα όσον αφορά τη δεύτερη ερωτησή σου , δεν μπορείς να παραδώσεις αρώματα στο τελευταίο βήμα.

3. dalaveri

dalaveri Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Σας ευχαριστώ πολύ...μπορείτε να κλείσετε το θέμα...!!!!

Αρέσει στον/ην ellee68.
  4. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλώ.

Καλή συνέχεια στο παιχνίδι. :)

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.