άπώλεια φιορινιών 2

Discussion in 'Βοήθεια για αρχάριους' started by Souziz, Jan 8, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Souziz

Souziz Ανερχόμενος συντάκτης

Επαναλαμβάνω ότι δεν βγήκε ποτέ το layer επιβεβαίωσης στην αγορά συννέφου φασολιάς που έγινε κατά λάθος επειδή κόλησε ο υπολογιστής μου... διαφορετικά οπωσδήποτε θα ακύρωνα την αγορά, την οποία και δεν είχα πρόθεση να πραγματοποιήσω, ενός συννέφου που κοστίζει 54 φιορίνια και δίνει μόνο 1500 ΠΕ, αν δεν κάνω λάθος, τη στιγμή που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω τα φιορίνια μου για το event με τους στάβλους, αντιλήφθηκα δε ότι έχασα τα φιορίνια μου όταν πήγα να αγοράσω στάβλους και όχι νωρίτερα όταν έγινε κατά λάθος η αγορά, οπότε και ξεκίνησα το προηγούμενο θέμα.
    id 2379188

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλημέρα

Φυσικά και βγήκε layer και το επιβεβαίωσες.
    Αν κόλλησε ο υπολογιστής σου να απευθυνθείς σε ένα τεχνικό.
    Εμείς δεν παρέχουμε τεχνική υποστήριξη.

3. Souziz

Souziz Ανερχόμενος συντάκτης

Προφανώς και δεν απευθύνθηκα σε εσάς για τεχνική υποστήριξη, την οποία και γνωρίζω ότι δεν παρέχετε, απλά σας ανέφερα ποια ήταν η κατάσταση και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα η αγορά κατά λάθος και έχασα τα φιορίνια μου χωρίς να θέλω να κάνω τη συγκεκριμένη αγορά

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Λυπάμαι αλλά το οτι αγόρασες εσύ καταλάθος κάτι, δεν ευθυνόμαστε εμείς αλλά η κατάσταση του υπολογιστή σου και αρά δεν μπορούμε να ακυρώσουμε την αγορά σου.
    Η αγορά δεν αγοράστηκε μόνη της από το σύστημα αλλά απο εσένα λόγω κακού χειρισμού.
    Και μάλιστα επιβεβαίωσες την αγορά που σημαίνει οτι δεν κόλλησε ακριβώς ή οτι κόλλησε και εσύ συνέχισες να κλικάρεις οπου ήταν εφικτό. Αυτό είναι δικός σου λάθος και δεν ευθυνόμαστε εμείς για τα κλικ του ποντικιού σου σε άκυρα σημεία.

Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.
    Καλή εβδομάδα.

Το θέμα απαντήθηκε ήδη δύο φορές και κλείνει.

Thread Status:
Not open for further replies.