άνθος κέϊβης

Discussion in 'Βοήθεια για αρχάριους' started by stelios.kavala, Oct 10, 2025.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. stelios.kavala

stelios.kavala Επιβλέπων του φόρουμ

Καλημέρα σας. Παρακαλώ πολύ μήπως μπορείτε να με βοηθείσετε και να μου πείτε το άνθος κέϊβης από ποιο δέντρο βγαίνει και εάν μπορώ να το αγοράσω από την λαϊκή αγορά. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

misirli likes this.
  2. -*Hermes*-

-*Hermes*- Αυτοκράτορας του φόρουμ

Καλημέρα.
    Το συγκεκριμένο δέντρο δόθηκε στο mini-event Δενδροπαραλήρημα και στο Εξπρές της Φάρμας απο μυστ. δενδρύλλιο. Μπορείς να το βρεις στο πάρε δώσε όταν ξανα έχουμε το mini-event.
    Επίσης, είναι στη λαϊκή το δέντρο. Απλά, η ονομασία του καρπού είναι Άνθος Κεΐβης. Ψάξε το σωστά στη λαϊκή και θα το βρεις.

3. stelios.kavala

Έβαλα όπως ακριβός μου το γράψατε αλλά δεν το βρήκα στην λαϊκή. Στην λαϊκή με ποια ονομασία είναι το δέντρο ? Νομίζω ότι κάποιο λάθος κάνω εγώ .. το ψάχνω στο βασικό χωράφι σωστά? ή κάνω λάθος ? Από το κόκκινο καλαθάκι μπορώ να το αγοράσω γιατί η εργασία που θέλω να κάνω είναι με χρόνο άρα θέλω αγορά δέντρων για να την τελειοποιήσω.

Last edited: Oct 10, 2025
    misirli likes this.
  4. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλημέρα.
    upload_2025-10-10_11-35-55.png
    Το δέντρο είναι αυτό και ο καρπός του όπως τον βλέπεις από κάτω και έτσι θα το βρεις στη λαϊκή.
    Αλλά.....είναι δέντρο του νησιού και όχι της βασικής.

5. stelios.kavala

Κα iocaste1 στην λαϊκή το βρήκα αλλά στο κόκκινο καλαθάκι δεν το βρίσκω για να το αγοράσω και να τελειώσω την εργασία χρονομέτρου " Πεινασμένα αγάλματα " που θέλει σε ορισμένο χρόνο να μαζέψω ανάλογους καρπούς. Πάντως χίλια ευχαριστώ για την απάντησή σας να είστε καλά καλό σας μεσημέρι και καλό σας υπόλοιπο.

6. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Είπε κανείς ότι είναι στο κατάστημα; Δεν είναι.
    Όταν θα ξαναέρθει πάρε δώσε μπορείς εκεί να το ψάξεις.
    Καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Thread Status:
Not open for further replies.