Ωρες παραγωγής στάβλων.

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την stelios.kavala, 18/12/22.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. stelios.kavala

stelios.kavala Επιβλέπων του φόρουμ

Καλημέρα σας και καλή Κυριακή σας παρακαλώ εάν ξέρετε βοηθήστε με με κάποιο λίγκ εάν υπάρχει με τους στάβλους [απλούς, πορτοκαλί κόκκινους κ.λ.π.] με τις ώρες παραγωγής των και στο νησί και στα βασικά χωράφια. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

2. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλημέρα
    Αν θέλεις να δεις τους χρόνους των στάβλων βάλε το βελάκι σου πάνω και θα δεις ότι θες.
    Αν θές να μάθεις για κάποιον στάβλο συγκεκριμένο μπορείς να μας ρωτήσεις.

3. stelios.kavala

Ναι Κα iocaste1 αυτό το γνωρίζω απλά λέω μήπως υπάρχει κάτι σε λιγκ για όλα τα χρώματα των στάβλων. Γιατί όπως μου είπατε εάν βάλω το βελάκι επάνω στον κάθε στάβλο βλέπω τον συνολικό χρόνο... το θέμα είναι με την τροφή και το νερό ρωτάω εάν υπάρχει κάτι για να δω? Πάντως ότι και να μου απαντήσετε θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την απάντηση σας. Να έχετε μια όμορφη Κυριακή και να είσται καλά.

4. iocaste1

5. stelios.kavala

Ναι αυτό ήθελα. Χίλια ευχαριστώ και καλό μεσημέρι να έχετε καλές γιορτές.

6. iocaste1

Παρακαλώ,καλές γιορτές να έχεις.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.