Ανακοίνωση Χωριατοροδάνι (26.02.2014)

Η συζήτηση στο 'Αρχείο κεντρικών' ξεκίνησε από τον/την -Snorkel-, 29/7/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
 1. -Snorkel-

  -Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR


  Ερωτήσεις και απαντήσεις

  Γεια χαραντάν αγρότισσες και αγρότες,
  ενόψει του καινούριου χωριατοροδανιού, ετοιμάσαμε κάποιες απαντήσεις για να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε καλύτερα τις αλλαγές.


  Ε: Ποιο ήταν το κίνητρο σας να δημιουργήσετε ένα καινούριο χωριατοροδάνι;
  A: Όπως σας είχα αναφέρει και στο ενημερωτικό δελτίο παραγωγού, η επανασχεδίαση του χωριατοροδανιού είχε ήδη αρχίσει όταν εγώ (η Σούνι) έγινα μέλος της ομάδας τους Farmerama. Όπως λοιπόν ήταν αναμενόμενο, συνεχίσαμε τις εργασίες μέχρι και την ολοκλήρωση του. Αν και ήμασταν όλοι σύμφωνοι ότι οι ανταμοιβές του χωριατοροδανιού και οι πιθανότητες κερδών έπρεπε να αλλάξουν, δεν ήταν στα άμεσα σχέδια να αλλάξουμε εξ’ ολοκλήρου το χωριατοροδάνι. Είμαστε όμως ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα και ελπίζουμε το ίδιο να ισχύει και για εσάς. 


  Ε: Ποια είναι η διαφορά της κανονικής και της πάρτι λειτουργίας ή διαφορετικά κανονικών και πάρτι γύρων;
  A: Στην κανονική λειτουργία οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιούν τους δωρεάν γύρους (για παράδειγμα αυτούς που κερδίζουν από την ημερήσια σύνδεση στο παιχνίδι) που έχουν, όπως ακριβώς τους χρησιμοποιούσαν και στο παλιό χωριατοροδάνι. Επίσης θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους χρυσούς τους γύρους (χρυσά εισιτήρια), μιας και στο παρελθόν και οι δωρεάν (πράσινοι) και οι χρυσοί γύροι μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν στην ίδια λειτουργία και είχαν τις ίδιες πιθανότητες ανταμοιβών. Η πάρτι λειτουργία είναι μια παντελώς καινούρια λειτουργία με παντελώς νέες πιθανότητες ανταμοιβών και παντελώς νέα εισιτήρια. ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα καινούρια εισιτήρια της πάρτι λειτουργίας δεν αντικαταστούν τα χρυσά εισιτήρια! Είναι τελείως διαφορετικά και δεν έχουν καμία σχέση το ένα με το άλλο.


  Ε: Στο παλιό χωριατοροδάνι βλέπαμε δώρα όπως 100% μπόνους σε ώρες συγκομιδής, 200% μπόνους σε ΠΕ… το καινούριο χωριατοροδάνι στην κανονική λειτουργία δεν δείχνει τέτοια δώρα. Για ποιο λόγο λοιπόν λέτε ότι το καινούριο χωριατοροδάνι θα έχει καλύτερες ανταμοιβές;
  A:
  1. Το παλιό χωριατοροδάνι δούλευε με ένα τελείως διαφορετικό σύστημα. Βάση αυτού είχατε πολύ μικρές πιθανότητες να κερδίσετε τα καλύτερα δώρα συγκριτικά με τα πιο φθηνά δώρα. Έτσι λοιπόν ακόμα και αν βλέπατε το 100% μπόνους σε ώρες συγκομιδής ως ένα από τα 12 πιθανά δώρα μιας γύρας, είχατε πάρα πολύ μικρές πιθανότητες να το κερδίσετε. Τώρα με την αλλαγή οι πιθανότητες να κερδίσετε είναι 1 προς 12, δηλαδή αν δείτε ένα πολύ ενδιαφέρον δώρο έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες, συγκριτικά με το παρελθόν, να το κερδίσετε. Δυστυχώς αυτό σημαίνει ότι πρέπει πλέον να είμαστε πολύ προσεκτικοί με το πόσο «ισχυρά» είναι κάποια δώρα, διότι διαφορετικά ο καθένας θα κέρδιζε συνέχεια ένα μπόνους για τις ώρες συγκομιδής και τότε θα είμασταν όλοι στο 4527439436 επίπεδο.
  2. Το χωριατοροδάνι δεν θα δίνει πλέον σακιά λιπάσματος και νερό!
  3. Επίσης το καινούριο χωριατοροδάνι θα προσφέρει αντικείμενα ανάλογα με το επίπεδο των παικτών. Αυτό σημαίνει ότι ένας παίκτης που είναι στο 80ο επίπεδο δεν θα βλέπει τα ίδια αντικείμενα με έναν παίκτη του 3ου επιπέδου. Στο παλιό χωριατοροδάνι όλοι οι παίκτες έβλεπαν ακριβώς τα ίδια αντικείμενα ανεξάρτητα από το επίπεδο τους.


  Ε: Αυτή τη στιγμή τα χρυσά εισιτήρια κοστίζουν δύο Φιορίνια, τα εισιτήρια της πάρτι λειτουργίας οχτώ. Γιατί υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά στη τιμή;
  A: Όπως αναφέραμε και παραπάνω τα χρυσά εισιτήρια δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με τα εισιτήρια της πάρτι λειτουργίας! Ένα χρυσό εισιτήριο (μια χρυσή γύρα δηλαδή) είναι απλά μια επιπλέον δωρεάν (πράσινη) γύρα. Αποφασίσαμε να σταματήσουμε την πώληση τους, γιατί θεωρούμε ότι είναι καλύτερο οι παίκτες να τα κερδίζουν ως ανταμοιβή για την ημερήσια σύνδεση και μέσω άλλων μεθόδων του παιχνιδιού. Τα εισιτήρια της πάρτι λειτουργίας είναι παντελώς καινούρια και η τιμή τους είναι πολύ χαμηλότερη από την κανονική Δοκιμάστε τα και θα δείτε!


  Ε: Τι είναι οι εκπτώσεις του χωριατοροδανιού και πόσο συχνά θα υπάρχουν;
  A: Κατά την διάρκεια των εκπτώσεων του χωριατοροδανιού η τιμή των εισιτηρίων πάρτι (εισιτήρια της πάρτι λειτουργίας) είναι μειωμένη κατά 50% (κοστίζουν δηλαδή τέσσερα αντί οχτώ Φιορίνια). Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αγοράσετε πολλά περισσότερα και να τα κρατήσετε για να τα χρησιμοποιήσετε όποτε θέλετε ή να τα χρησιμοποιήσετε όλα μονομιάς και να γυρίσετε το χωριατοροδάνι πάρα πολλές φορές μέσα σε μια μόνο μέρα. Εσείς αποφασίζετε! Προς το παρόν δεν μπορούμε να σας πούμε με σιγουριά πόσο συχνά θα έχουμε αυτή την προσφορά, αλλά αν δούμε ότι σας αρέσει σίγουρα θα την έχουμε ξανά.


  Ε: Σκοπεύετε μελλοντικά να προσθέσετε νέα δώρα;
  A: Ναι, με το καινούριο σύστημα θα είναι πολύ πιο εύκολο να προσθέσουμε καινούρια δώρα στο χωριατοροδάνι παράλληλα με την προσθήκη νέου περιεχομένου στο παιχνίδι.   
 2. -Snorkel-

  -Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

  Γεια χαραντάν αγρότες,

  Στο χωριατοροδάνι μπορείτε να κερδίσετε και βιοτεχνικά προϊόντα από μυστικές συνταγές TGC.
  Αύριο όμως θα αφαιρεθούν από το χωριατοροδάνι και θα μπορείτε μόνο να κερδίζετε απλά βιοτεχνικά προϊόντα.

  Η ομάδα του Farmerama


   
 3. -Snorkel-

  -Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

  Γεια χαραντάν αγρότες,

  Το νέο Χωριατοροδάνι είναι online και θα θέλαμε να σας κάνουμε μία μικρή έκπληξη.

  Σας ετοιμάσαμε ένα Bonus Κωδικό

  FARMWHEELPARTY5

  Θα σας δώσει 5 Πάρτι γύρους

  Ημερομηνία λήξης : 03 Μαρτίου 00:59

  Η ομάδα του Farmerama


   
 4. -Snorkel-

  -Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

  Γεια χαρανταν αγρότες και αγρότισσες

  Παρατηρήσαμε ότι σας δυσαρεστεί η συχνότητα εμφάνισης των μπόνους πόντων εμπειρίας στο νέο ροδάνι. Επειδή οι πιθανότητες να κερδίσετε κάποιο δώρο είναι πλέον 1 στις 12 θέλαμε να είμαστε προσεκτικοί στην αρχή ιδιαίτερα με τα έπαθλα μεγάλης αξίας.

  Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα αξιολογήσουμε τα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει από το νέο ροδάνι και θα αυξήσουμε την πιθανότητα εμφάνισης κάποιων επάθλων στον πίνακα των δώρων.

  Θα σας παρακαλέσουμε να κάνετε λίγη ακόμη υπομονή ώσπου να συγκεντρώσουμε λίγες ακόμη πληροφορίες.

  Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.  Η ομάδα του Farmerama

   
 5. -Snorkel-

  -Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

  Γεια χαρανταν αγρότες και αγρότισσες

  Από την προηγούμενη εβδομάδα, αυξήσαμε την εμφάνιση bonus Π.Ε & bonus συγκομιδής στο Χωριατοροδάνι.

  Πλέον θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε κάποιο Bonus.


  Η ομάδα του Farmerama

   
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.