Χωραφια

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την K_K__D, 30/10/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. K_K__D

K_K__D Τακτικός στο φόρουμ

Καλησπερα σας μια ερωτηση τα μικρα χωραφια δινουν λιγοτερα αναδυομενα απο τα κανονικα σε ιδια αναλογια? Δηλ 160 μικρα ή 40 μεγαλα

2. Unicorn*

Unicorn* Στρατηγός του φόρουμ

Καλησπέρα,
    τα μικρά χωράφια θα δώσουν περισσότερα αναδυόμενα από τα μεγάλα, αφού μετράει ο χρόνος και όχι οι πόντοι εμπειρίας, αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως θα μας δώσει και τα τετραπλάσια.

3. K_K__D

Αυτο σκεφτηκα κι εγω αλλα με 40 χωραφια ιριδα μου εδωσε 28 και μετα που αλλαξα επιπεδο και ειχα βιολογικο βαμβακι και εβαλα και του εβαλα και σουπερ λιπασμα (160 τεμαχια) και περιμενα κατι παραπανω μου εδωσε μονο 19. Και ακομα κλαιω το σουπερ λιπασμα. Γιατι εγινε αυτο? * αν οχι τα τετραπλασια εστω τα διπλασια δεν επρεπε να τα παρω?

4. Unicorn*

Η ενημέρωση που έχουμε είναι ότι τα αναδυόμενα εξαρτώνται από το αρχικό χρόνο και ότι τα μικρά χωράφια δίνουν περισσότερα αναδυόμενα από τα μεγάλα σε ίδια έκταση. Δεν γνωρίζουμε κάτι παραπάνω.

5. K_K__D

Αυτο ακριβως που περιγραφετε εκανα κι εγω και πηρα λιγοτερα οχι περισοτερα. Υπαρχει καποιος τυπος (μαθηματικος) που καθοριζει την συχνοτητα των αναδυομενων? Και που μπορω να τον βρω? Για να υπολογιζω και να ξερω που παταω?

6. Unicorn*

δεν γνωρίζουμε μαθηματικό τύπο, αυτή είναι αρμοδιότητα των προγραμματιστών

Αρέσει στον/ην jewel.
  7. K_K__D

Να σας πω ομως κατι? Εγω αυτην την στιγμη αισθανομαι εξαπατημενη, με ολο τον σεβασμο σε εσας και στους υπολοιπους συντονιστες και φυσικα στο φορουμ και αν εχετε δει απο την πρωτη μερα που μπηκα εδω σας μηλαω παντα στον πληθυντικο (απο σεβασμο σε αυτο που κανετε)και με ολους τους τυπους ευγενειας και ποτε δεν εχω δημιουργησει προβλημα. Το λεω απλα σαν παραπονο.

8. Unicorn*

Λυπούμαστε πολύ αλλά αυτήν την ενημέρωση που έχουμε, αυτή σας δίνουμε, δεν γνωρίζουμε κατι παραπάνω και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι εμείς

9. K_K__D

Ναι το καταλαβαινω και σας ευχαριστω απλα οπως σας ειπα ηταν παραπονο οχι διαμαρτηρια. Αλλες δυο ερωτησεις εχω σχετικα με το θεμα αν τα ανετα χωραφια δινουν παραπανω αναδυομενα σε σχεση με τα απλα (οχι τα μικρα)? και πως ή που μπορω να επικοινωνησω για να μαθω ακριβως τον τροπο που βγαινουν τα αναδυομενα?

10. Unicorn*

Καλησπέρα,
    όταν πρόκειτε για το ίδιο φυτό τα άνετα χωράφια δίνουν περισσότερα αναδυόμενα, εφόσον έχουν μεγαλύτερο αρχικό χρόνο.
    Η απάντηση για να αναδυόμενα είναι αυτή που σου δώθηκε δεν υπάρχει με κάπου αλλού να επικοινωνήσεις.

11. K_K__D

Σας ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις σας και για τον χρονο σας παρ' ολο που το προβλημα μου εξακολουθει να υπαρχει. Αφου λοιπον εγω δεν μπορω να επικοινωνησω καπου αλλου για να μαθω αυτο που ζηταω μηπως μπορουσατε εσεις (οι συντονιστες) να κοιταξετε λιγο το θεμα και ισως εσεις να μπορεσετε να μαθετε κατι και να μας ενημερωσετε για να εχουμε κατι πιο σιγουρο στα χερια μας απο μια ενημερωση που στην πραξη δεν επαληθευεται. Καλο σας βραδυ και καλη συνεχεια.

12. Unicorn*

Παρακαλώ
    Καλό βράδυ.
    Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.