Χωράφι 4-Καμάρα 7-Baharabama

Discussion in 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' started by baoulo, Nov 1, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. baoulo

baoulo Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Παρακαλώ πολύ, διαφωτίστε με λίγο γιατι προφανώς κάτι μου διαφεύγει. Ξεκλείδωσα το "Χωράφι 4" από την καμάρα 7 και δεν μπορώ να καταλάβω που βρίσκεται αυτό το χωράφι...

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα και καλό μήνα. Το χωράφι 4 που ξεκλέιδωσες είναι η έκταση που γράφει zone 4 στην παρακάτω εικόνα.

3. baoulo

Αυτο το χωράφι που μου δείχνετε, το έχω πολύ καιρο, αν θέλετε κοιτάξτε το και σεις στο λογαριασμό μου...

4. -*thumbelina*-

Μπορείς να μου δώσεις το Id σου;

5. baoulo

Ελπίζω μονο να μην χαθουν ετσι αδικα οι 40 χρυσες μπανανες μου, αγανακτισα να τις μαζεψω...

6. baoulo

και αν θυμαμαι καλα, το ειχα ξεκλειδωσει απο ρουνα.. διορθωστε με αν κανω λαθος...

7. -*thumbelina*-

Μπορείς να μου δώσεις το id σου για να δούμε τι ξεκλείδωσες;

8. baoulo

Σας εστειλα πριν λιγο μηνυμα, το οποιο δεν βλεπω αυτη την στιγμη, στο οποιο σας εγραφα οτι δεν με αφηνει να κανω log in, ετσι ωστε να μπορεσω να σας στειλω το id μου... Δεν με αφηνει καν να μπω στο λογαριασμο μου.

9. -*thumbelina*-

Όταν αποκατασταθεί το πρόβλημα, δώσε μας το Id σου για να ελέγξουμε το πρόβλημά σου.

10. baoulo

8080073

11. -*thumbelina*-

Ξεκλείδωσες την έκταση 4 στο bahamarama. Αν προσέξεις έχει ανοίξει ο χώρος κάτω κάτω και δεξιά και μπορείς να τοποθετήσεις και άλλα χωράφια, δέντρα ή στάβλους.

12. baoulo

Α, μαλιστα! Ναι τωρα το ειδα, αν και ειλικρινα αν το ηξερα, δε θα εδινα 40 μπανανες για τοσο χωρο... Σας ευχαριστω πολυ!

13. -*thumbelina*-

Παρακαλώ.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Thread Status:
Not open for further replies.