Χρυσά εισιτήρια στο ροδάνι

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την Menia8186, 3/11/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. Menia8186

Menia8186 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλό σας απόγευμα. Τώρα με το νέο φόρουμ, έχω λίγο μπερδευτεί και δεν ξέρω αν γράφω στην σωστή ενότητα. Τέλος πάντων. Η ερώτησή μου είναι η εξής : Πού βρίσκουμε ή πώς αποκτούμε τα χρυσά εισιτήρια για το ροδάνι ?? Η κόρη μιας φίλης, που παίζει farmerama, έχει πολλά, όμως δεν θυμάται να μου πει που τα βρήκε. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Μάλλον θα εννοείς τα πάρτι εισιτήρια. Αυτά τα παίρνεις σαν έπαθλα απο αποστολές και ιβέντ και επίσης μπορείς να τα αγοράσεις απο το κόκκινο καλαθάκι στην αριστερή μπάρα της φάρμας σου.

3. Menia8186

Όχι αγαπημένη μου thumbelina (από το fantasyrama). Δεν εννοώ τα πάρτι εισιτήρια. Αυτά είναι μπλέ με ροζ στο κέντρο. Τα "χρυσά" που σου λέω, όταν τα έχεις, βγαίνουν ακριβώς κάτω από τα γνωστά, καθημερινά πράσινα. Αν θέλεις, μπορώ να σου δώσω το όνομα της φάρμας της φίλης μου, να μπεις και να τα δείς από μόνη σου.

4. -*thumbelina*-

Είναι γύροι στο ροδάνι που είχαν μείνει και με την μετατροπή απο το παλιό ροδάνι στο καινούριο, οι παλιοί γύροι εμφανίζονται εκεί.

5. Menia8186

Και εμένα τότε γιατί όταν έγινε η αλλαγή δεν μου είχαν δώσει κανένα από αυτά τα εισιτήρια ?? Μήπως επειδή, ίσως, είχα παίξει το ροδάνι και δεν είχα κατά την αλλαγή κανένα ??

6. -*thumbelina*-

Καποιοι παίκτες δεν έπαιζαν στο ροδάνι και κρατούσαν τους γύρους. Εσύ είχες αποθηκευμένους γύρους στο ροδάνι πριν την αλλαγή;

7. Menia8186

Δεν πρέπει να είχα γιατί παίζω το ροδάνι κάθε μέρα. Καλά ... εντάξει ... κατάλαβα. Υπάρχει τώρα άλλος τρόπος να αποκτήσουμε αυτά τα εισιτήρια ??

8. -*thumbelina*-

Αν έπαιζες ροδάνι κάθε μέρα και δεν κράταγες τους γύρους, τότε δεν θα έχεις και χρυσά εισιτήρια.
    Όχι,τώρα δεν υπάρχει άλλος τρόπος να αποκτήσεις. .

9. Menia8186

Εντάξει. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες και τον χρόνο σου. Μπορείς να κλείσεις το θέμα. Καλό απόγευμα και καλή συνέχεια.

10. -*thumbelina*-

Παρακαλώ. Καλό απόγευμα και καλή συνέχεια και σε σένα.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Αρέσει στον/ην kolokythopitas.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.