Χρονομετρημένη εργασία

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την stelios.kavala, 22/12/20.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. stelios.kavala

stelios.kavala Επιβλέπων του φόρουμ

Καλημέρα σας παρακαλώ μια βοήθεια έχω μια εργασία που έχει ένα ρολόι στα δεξιά και γράφει 24:00 και αριστερά έχει ένα δέντρο Λίτσι και γράφει 0/16 και Παπαγάλος 0/50. Από ότι καταλαβαίνω μια ερμηνεία είναι ότι σε 24 ώρες πρέπει να μαζέψω 160 καρπούς Λίτσι και 50 ζώα Παπαγάλους. Νομίζω ότι δεν πρόκειται δυστυχώς σε 24 ώρες να προλάβω να κάνω παραγωγή και να μαζέψω τους παραπάνω καρπούς γιατί δεν έχω τα απαιτούμενα δέντρα και του απαραιτήτους στάβλους και η ερώτηση μου είναι στην προκειμένη περίπτωση που δεν θα προλάβω το μάζεμα εκ των πραγμάτων… τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση?

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλημέρα
    Αν δεν προλάβεις να μαζέψεις, μέχρι τη λήξη του χρόνου , ότι σου ζητάει η αποστολή, τα προϊόντα πηγαίνουν στα υπάρχοντά σου και μπορείς να ξαναπατήσεις το ρολόι και να αρχίσεις ξανά την αποστολή, από την αρχή
    Δεν είναι δύσκολη η αποστολή με 5 κλουβιά παπαγάλων και 8 δέντρα λίτσι , προλαβαίνεις να την ολοκληρώσεις, αρκεί να πατήσεις το χρονόμετρο, όταν θα είναι έτοιμη η πρώτη παραγωγή.

3. stelios.kavala

Κα Hazel τι ευνοείτε ότι εάν δεν προλάβω να μαζέψω μέχρι την λήξη του χρόνου τα προϊόντα πάνε στα υπάρχοντα σου μου λέτε δηλαδή ότι να μαζέψω ότι έχω μέχρι εκείνη την ώρα για να πάνε στα υπάρχοντα μου και πως ερμηνεύεται ότι με 8 δέντρα Λίτσι (8χ4=32 με 20 ώρες παραγωγή ) και (5 Παπαγάλων 5χ1=5) θα είναι έτοιμη η πρώτη παραγωγή εντάξει καταλαβαίνω ότι ο Παπαγάλος έχει μικρή ώρα παραγωγής με άλλα ζώα που έχουν ποιο μεγάλη ώρα παραγωγής τι γίνεται ?

4. .*Hazel*.

Εννοώ ότι τα προϊόντα που θα μαζέψεις κατά τη διάρκεια της αποστολής , αν δεν προλάβεις τον χρόνο, δεν χάνονται.
    Την αποστολή, αν δεν την προλάβεις, μπορείς να την αρχίσεις ξανά
    Λάθος είναι τα δέντρα και τα κλουβιά παπαγάλου που σου έγραψα, συγνώμη.
    Για να μαζέψεις 160 λίτσι σε 24 ώρες , χρειάζεσαι 20 δέντρα
    Για να μαζέψεις 50 παπαγάλους σε 24 ώρες χρειάζεσαι 7 κλουβιά
    Αφού γίνουν οι παπαγάλοι και τα δέντρα, πατάς το χρονόμετρο και τα μαζεύεις.
    Για ζώα που έχουν μεγαλύτερο χρόνο παραγωγής, θα πρέπει να υπολογίσεις πόσους στάβλους να βάλεις.

5. stelios.kavala

Χίλια ευχαριστώ για την απάντηση σας έτσι ακριβώς τα υπολόγισα και εγώ αλλά λόγω του ότι θέλει και πολλά δέντρα και αρκετούς στάβλους κρίμα μάλλον δεν θα την κάνω τελικά τέλος πάντων να είστε καλά να περνάτε ακόμη καλύτερα και να έχετε καλές γιορτές καλά Χριστούγεννα με πολύ υγεία ααα και μια πολύ πολύ καλή Χρονιά. Καλό μεσημέρι και καλό υπόλοιπο.

6. .*Hazel*.

Παρακαλώ, καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά με υγεία
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.