Χριστουγεννιάτικο αλεύρι

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την marianna2812, 19/12/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. marianna2812

marianna2812 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπέρα σας, από χτες είχα βάλει το μύλο να φτιάχνει "χριστουγεννιάτικο αλεύρι" και είχα φτιάξει πάνω από 500 και τώρα στο μύλο μου δείχνει ότι έχω μόνο 150.
    Έχω κάνει καθαρισμό και τα σχετικά. Id 7892130

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Είχες 135 αλεύρια. Σήμερα έβαλες να φτιάξεις άλλα 300 και αυτή τη στιγμή έχεις 173 αλεύρια στην αποθήκη σου.

3. marianna2812

Καλησπέρα, εχτές το βράδυ είχα φτιάξει 100 χρ, αλεύρια και σήμερα το πρωί έβαλα να φτιάξει άλλα 300 και το μεσημέρι άλλα 300 και αυτή τη στιγμή στην αποθήκη που γράφω έχω 260 χρ. αλεύρια, σημειωτέον έχω το αγοράσει το μύλο που μειώνει το χρόνο κατά 50%.

υγ, από ότι βλέπω έχει κι άλλος το ίδιο πρόβλημα

Τελευταία επεξεργασία: 19/12/14
  4. *Pandora*

*Pandora* Επίτροπος του φόρουμ

Υπάρχει ένα μικρό τεχνικό πρόβλημα στις ενδείξεις και δεν φαίνονται οι τροφές σας αλλά δεν έχουν χαθεί. Σε συντομο χρονικό διαστημα θα διορθωθεί και θα εμφανιστούν οι σωστές ποσοτητες αυτών.

5. marianna2812

ευχαριστώ πολύ, μπορείτε να κλείσετε το θέμα.

6. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε, καλή συνέχεια
    και Καλές Γιορτές.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει .

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.