Χρήση κάρτας για αγορές

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την rixainrempite, 7/12/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Καλησπέρα.
    Μου είναι γνωστό ότι με το capital control που επικρατεί στην χώρα μας, οι τρόποι πληρωμής στο farmerama έχουν μειωθεί. Οι μόνοι προσβάσιμοι τρόποι είναι τα μηνύματα από κινητό τηλέφωνο και η κλήση από σταθερό.
    Τον τελευταίο καιρό ακούγεται έντονα η κάρτα moneysafe card. Αυτή η κάρτα αγορών είναι αποδεκτή από το farmerama;
    Ευχαριστώ.

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Κάποιοι συμπαίκτες σου χρησιμοποίησαν την moneysafe και έκαναν αγορές με επιτυχία.
    Από την εταιρεία προς το παρόν, για αγορές, επίσημα, έχουμε μόνο την κλήση από σταθερό και το μήνυμα από κινητό τηλέφωνο.

3. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Καταλαβαίνω.
    Λόγω του ότι δεν έχω κάνει πότε χρήση κάρτας στο διαδίκτυο, ούτε και στο farmerama, Θα μπορούσατε κι αν επιτρέπετε από μεριάς σας, να μου εξηγήσετε την μάσκα των πεδίων συμπλήρωσής της;
    Ευχαριστώ.

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Όταν θα πάρεις στα χέρια σου την συγκεκριμένη κάρτα θα μπορέσεις πολύ εύκολα να συμπληρώσεις τα στοιχεία που σου ζητάει. Όπως καταλαβαίνεις δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ούτε το όνομα σου, ούτε τον αριθμό πιστωτικής σου κάρτας, εφόσον δεν έχεις, ούτε τον κωδικό ασφαλείας τον οποίον θα γνωρίζεις μόνο εσύ.

5. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Έχεις απόλυτο δίκιο.
    Σ'ευχαριστω.

6. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Παρακαλώ.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.