Χορτοφαγικο μπαρμπεκιου

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την FLOWERA, 24/6/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. FLOWERA

FLOWERA Ανερχόμενος συντάκτης

σήμερα πήρα τη μαγική φασολιά 'κοχυλένια έκπληξη' και το 'χωνάκια δροσιας'
    πάω να τα τοποθετησω όπως και το διακοσμητικο 'χορτοφαγικό μπάρμπεκιου' που το έχω πάρει κανονικά στην ημερομηνία του δεν εμφανίζεται και το ταμπελάκι λέει οτι δεν υπάρχει στα υπάρχοντα μου ενώ στο ημερολόγιο εμφανίζεται κανονικά ότι το έχω αλλά διαπιστώνω ότι δεν υπάρχει στα διακοσμητικά μου
    Μπορειτε σας παρακαλω να το ελέγξετε?
    το id 28440538

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλημέρα.
    Είναι πολύ πιθανόν να το έχεις τοποθετήσει σε κάποια έκταση ή σε κάποια άλλη σειρά συννεφων.
    Σε παρακαλώ κοίταξε προσεκτικά ή δώσε μου το id σου να ελέγξουμε που είναι τοποθετημένο.

3. FLOWERA

FLOWERA Ανερχόμενος συντάκτης

το id σας το προανεφερα
    εριξα μια πιο προσεκτικη ματια στον λουλουδοτοπο γιατι ειχα κανει καποιος αλλαγες προσφατα και το ειχα βαλει εκει.
    Συγνώμη , αλλα αφου λογικα δεν ηξερα οτι θα υπήρχε φασολια , το τοποθετησα κατα λαθος
    ευχαριστω για την αμεση απαντηση και μπορειτε να κλεισετε το θεμα

4. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.

Καλή συνέχεια.
    Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.