Χορτοτάλιρα

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την NikosRizo, 5/4/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. NikosRizo

NikosRizo Νέος ειδικός

Καλησπέρα, είχα 480.000 χορτοταλιρα και μόλις ξαναμπήκα είχα 919.111, δεν θυμαμαι να ειχα πουλησει κατι τοσο μεγαλης αξιας αφου στον παγκο μου στη λαικη απο οσο θυμαμαι ειχα μονο ορισμενα φυτα οπου η αξια τους δεν πρεπει να ηταν πανω απο 90.000. Μήπως εσείς οι συντονιστές έχετε τη δυνατότητα να μπείτε στο λογαριασμό μου και να δείτε από "ξεφύτρωσαν" τα χρήματα; γιατί δεν θυμάμαι κάποιο ξεχασμένο προιον στον παγκο μου! :(
    ID:8428773
    siros61900

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Στις 14:30 πουλήθηκε ένας φλογερός ταύρος στην τιμη των 430955.19 χορτοτάλιρων.

3. NikosRizo

NikosRizo Νέος ειδικός

Αααα! Συγνώμη για την ταλαιπωρία! Είχα εδώ και καιρό αυτό το ζώο εκτροφής στη λαική και το είχα ξεχάσει! Ευχαριστώ πάρα πολύ! :) :) :)

4. *Pandora*

*Pandora* Επίτροπος του φόρουμ

Παρακαλούμε. Καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.