Δρώμενο Χιονοκαταστάσεις

Η συζήτηση στο 'Αρχείο κεντρικών' ξεκίνησε από τον/την -Snorkel-, 2/12/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
 1. -Snorkel-

  -Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

  Αυτό θα πει παγωνιά: Το αεροπλάνο της Ζωζώς αποφάσισε να πέσει σε μόνιμη χειμερία νάρκη. Η Ζωζώ βαρέθηκε να ακούει τους συνεχείς θορύβους του αεροπλάνου της και αποφασίζει να φτιάξει ένα νέο τζετ από χιόνι.

  «Εμπρός, πέταξε»! Ο Ξυλοπόδαρος Γάτος βγαίνει με θάρρος έξω στο κρύο... και τρέχει γρήγορα πάλι μέσα. Έχοντας σχεδόν παγώσει στην κυριολεξία, αρχίζει να καταριέται τον καιρό. «Αίσχος»! Δεν του αρέσει καθόλου ο χειμώνας. Βαράει την πόρτα πίσω του!

  «Έτοιμες οι χιονόμπαλες»! Μπαφ! Εκατοντάδες χιονόμπαλες πετάνε πάνω από τα χωράφια, ψάχνοντας να βρουν τον στόχο τους. Ξαφνικά μία από αυτές πετυχαίνει τη Σοφία. «Δεν είναι κρώξιμο αυτό», συλλογίζεται.

  «Χρειαζόμαστε περισσότερο πάγο»! Με το καράβι του να έχει παγώσει στη μέση του κόλπου των πειρατών ο Κιλάς Χοντροκοιλαράς δεν είναι και το πιο εύκολο γουρούνι να αντιμετωπίσει κανείς. Ευκαιρία να γίνει άγαλμα από πάγο το ισχυρό γουρούνι πειρατής.

  Μέχρι και οι αγελάδες της πόλης βρίσκονται σε αναστάτωση - εδώ και μέρες το μόνο που βγάζουν είναι βανίλια παγωτό. Ώρα να ξεχυθούμε στις πλαγιές και να βράσει η λακτόζη αλά δίαθλο!

  Κουδούνισμα εδώ... κουδούνισμα εκεί... ξεπροβάλλει ένα έλκηθρο που το σέρνουν άλογα και είναι γεμάτο με θερμός. «Σας έχει πιάσει πανικός»; Κάνουν μια γκριμάτσα τα άλογα και δίνουν στους κάστορες που τρέμουν τη σπιτική τους σούπα με γεύση από ουρά βοδιού. Ό,τι πρέπει!
  [​IMG]
  Έναρξη : 03.12.2015 15:00
  Λήξη : 09.12.2015 15:00  Η ομάδα του FARMERAMA
   
  Αρέσει σε μανωλης69, ΧΡΗΣΤΟΣ68Κ, lisbet86 και 4 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.